Speldje laten maken

Wat klanten over ons zeggen:

9.3
255 beoordelingen
Kwaliteit Pins9.2
Levering9.4
Persoonlijk advies9.3
Ontwerp & Design9.2
Eindresultaat Pins9.4
PUM Netherlands senior experts 14-11-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: We zijn heel tevreden over de service van Pins Passion. Er was veel aandacht voor het ontwerp en door de ontvangst van verschillende samples kregen wij een goed idee van de mogelijkheden. We zijn zeer tevreden over de pins die wij ruim een week voor de leverdatum mochten ontvangen. We komen graag nog eens terug.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9.6
ziekenhuisapotheek 11-11-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Pins zien er prima uit, snelle levering en goede service

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9
09-11-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Goede en persoonlijke service. Heel mooi resultaat voor de laagste prijs.

Ervaring met: Speldjes

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Foundation for Environmental Education 05-11-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: All good

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Provincie Zuid-Holland 01-11-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Ik heb de samenwerking met Pin's Passion als zeer fijn ervaren. Ik heb met Gustaaf gesproken en hij heeft er alles aangedaan om de pins op tijd te leveren. Ik was zeer te spreken over de communicatie en betrokkenheid! Ik zou pinspassion zeker aanbevelen!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Eindresultaat Pins 10
10
Markieza 01-11-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Zeer tevreden

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 7
Levering 9
Persoonlijk advies 8
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 8
8
Vriesoord 28-10-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Super goed

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 10
9.2
Centraal Secretariaat I.O.O.F Odd Fellows 22-10-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: prima

Ervaring met: Speldjes

Kwaliteit Pins 8
Levering 8
Persoonlijk advies 8
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 8
8
KNCV Tuberculosefonds 19-10-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Zeer goede service en advies. Goede levering en heel mooi gepresenteerd!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9.2
Young Security 18-10-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: De pins zijn van fantastisch kwaliteit en ijzersterk. Na het ontvangen van een ontwerp zijn we direct begonnen met de productie. Na het ontvangen van de pins vond ik de herkenbaarheid op afstand niet erg goed. Zij hebben direct besloten een nieuwe productie te starten. Wij zijn ZEER tevreden.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 9
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 10
9.6
Oilinvest (Netherlands) bv 17-10-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Goed advies, flexibel en levering binnen de gestelde termijn. Met andere woorden, doen wat ze beloven

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 10
9.4
CPNB 17-10-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Wat een superresultaat!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 7
Eindresultaat Pins 10
9.4
PINO 17-10-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Super service. Het was kort dag, maar ze hebben naar wens en behoefte geleverd!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
RR 17-10-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Een mooi ontwerp, van goede kwaliteit.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 10
9.6
luckytree 10-10-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Zeer snel en efficiënt en vriendelijke Gustaaf!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9
Sharp & Flexible Seurity Services B.V. 07-10-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Wij nemen om de zoveel tijd speldjes af bij Pins Passion. De services is goed. De kwaliteit van de speldjes is goed. De levering is altijd vlot. Niets te klagen.

Ervaring met: Speldjes

Kwaliteit Pins 8
Levering 8
Persoonlijk advies 8
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 8
8
NRC 04-10-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Denkt goed mee en levert kwaliteit.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9
OPEN Rotterdam 02-10-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Heel prettig, meedenkend, met mooi resultaat. Kwaliteit kan ik natuurlijk nog niet zeggen, want weet nog niet hoe lang ze mooi blijven. Maar tot nu toe ziet het er veelbelovend uit ook wat dat betreft.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
9.8
Plant a Flag 30-09-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Uitstekende opvolging door contactpersoon en mooi verpakte levering.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 7
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 8
8.2
OM Partners 27-09-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: We hebben altijd al goede ervaringen met Pins Passion gehad. Maar nu hebben ze zichzelf overtroffen door met ons mee te denken en ons uit de nood te helpen. Een dike merci!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 8
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 9
8.6
26-09-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Fijn advies, snelle offerte en correcte en snelle levering. En, niet onbelangrijk, 50 heel mooie pins geleverd!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9
Stamppij 26-09-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Zeer persoonlijke, klantvriendelijke, professionele en efficiënte ervaring

Ervaring met: Speldjes

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 9
9.6
fellows 24-09-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: prettig en professioneel.

Kwaliteit Pins 8
Levering 8
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 8
8.2
20-09-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Wij hebben 200 pins besteld bij Pins Passion en zijn heel tevreden met de design en kwaliteit. Gustaaf was enorm vriendelijk en de pins zijn snel aangekomen.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 10
9.6
TSS 20-09-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Super snel, vriendelijk en goed advies, kortom aanrader!!!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
RU 20-09-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Prima advies, mooie uitwerking. Wel enigszins aan de prijs (bijna 4 euro per stuk).

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9
gemeente Blaricum 17-09-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Dankzij de - overigens zeer vriendelijke - vasthoudendheid van de heer Bouwens is de gemeente Blaricum nu in het bezit van exclusieve Pins met gemeentewapen. Hartelijk dank hiervoor.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 8
Levering 8
Persoonlijk advies 8
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 8
8
16-09-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Super service, spoed bestelling en dan nog steeds een paar dagen sneller leveren dan eerst afgesproken, en super kwaliteit

Ervaring met: Speldjes

Kwaliteit Pins 8
Levering 10
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 10
9.2
Bitterzoet 16-09-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Vriendelijke service, meedenkend en zelfs met spoed geleverd

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 8
Levering 9
Persoonlijk advies 8
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 9
8.4
BSA Ownersclub 12-09-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Prettig en snel contact, goed meegedacht en prachtig resultaat.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 8
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 9
8.8
Kharon 12-09-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Ervaring met: Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins 9
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9
IPSF 04-09-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: mooi en snelle service

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 9
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9.2
Vriesoord 29-08-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: De communicatie ging zeer soepel. Na het eerste telefoontje was het design er snel. Ook toen ik het design nog wilde aanpassen ging dat heel soepel.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 8
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 10
9.2
Postzegelvereniging Postfris '68 17-08-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Had geen enkele ervaring met pins. Was een leek op dit gebied. Maar na prima overleg en duidelijke uitleg tot een uitstekend eindproduct gekomen.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 9
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 10
9.4
Personeelsvereniging Suiker Unie Puttershoek 16-08-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Bijzondere leuke samenwerking en adviezen gehad. Resultaat Pins is prachtig. Daar kunnen we mee voor de dag komen.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 9
9.6
Carrousel 15-08-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Supervlotte en goede service. Telefonisch contact en e-mailverkeer steeds correct en onmiddellijk beantwoord. Gustaaf van pins passion denkt mee na en geeft eerlijk advies. De pins zijn van goede kwaliteit, ik beveel pins passion zeker en vast aan!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 8
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 10
9.4
Daikin Reefer 14-08-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Ik ben dik tevreden! ik geef geen 10 omdat ik vind dat er altijd ruimte is voor verbetering. :)

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9
Building Bridges Chorus 08-08-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Super service. En ook heel snel geleverd. Vlotte communicatie. Ik zal Pins Passion zeker aanbevelen.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9.4
Stichting Hulpverlenersrespect 08-08-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: onwijs mooie kwaliteit , goed en vakkundig geholpen, kortom de pin makers van Nederland als ik het zo mag zeggen

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Beckx Management 07-08-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: mooi gedaan !

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Conidpen Grocon BVBA 06-08-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Gustaaf Ik wil je bij deze ne keer extra bedankten voor de super service die je voor mij hebt gedaan. We hebben een ongelooflijk event gehad, en zoals ze dat in België zeggen, het was 'de kers op de taart' HEt ga je goed Werner

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 9
9.8
New noardic wave 26-07-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Schitterende pins en snel geleverd

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 10
9.2
Feyenoord N.V. 23-07-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Zeer klantvriendelijk met een mooi eindresultaat!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
9.8
Drukkerij Klaassen 19-07-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Wij zijn ontzettend blij met de flexibele en uitstekende service!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
03-07-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: .

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
03-07-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Schitterende service, zeer vriendelijke en vlotte samenwerking. Een prachtig voorbeeld van hoe service naar de klant zou moeten zijn. De geleverde pins waren kwalitatief hoogstaand en voldeden volkomen aan wat wij in gedachten hadden. Zeer tevreden, zeker een aanrader! PS: de pins werden ruim voor het einde van de voorziene levertermijn bezorgd. Zeer tevreden!!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
OLAT 03-07-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Een zeer verzorgt kleinnood

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 9
Persoonlijk advies 8
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
8.8
Odd Fellows 02-07-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: prima levering

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 8
Levering 8
Persoonlijk advies 8
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 8
8
BNO 27-06-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Van alle contactpersonen bij de verschillende Pin-bedrijven, was Gustaaf Bouwens het meest accuraat, voorzien van parate kennis en ervaring, behulpzaam en meedenkend. M.b.t. communicatie scoorde hij al een 10, maar ook in de afwerking is hij volledig geslaagd. Wij zijn een zeer tevreden klant.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
OM Partners 27-06-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Onze ervaringen met Pins Passion zijn altijd heel positief! Pins Passion reageert altijd heel snel, geeft deskundig advies en levert mooi material!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9
Reddingsbrigade Nederland 26-06-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Geen pins dit keer maar wel prachtig mooie velours doosjes! Supersnelle levering in feestelijke verpakking!

Ervaring met: Pins

0
Hogeschool Inholland 26-06-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: We zijn erg blij met pins die we besteld hebben! Zowel het meedenken over het ontwerp, het toesturen van echte voorbeeld-pins, de snelheid van fabricage (zonder dat de kwaliteit in het geding komt) en aangetekende levering laat een uitstekende service gerichtheid zien. Hartelijk dank Pins Passion!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 10
9.2
FGS 25-06-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Prima! Snel, duidelijk en keurige levering

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 9
8.8
Rellie 07-06-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Snelle en correcte reactie op mijn aanvraag en de Pin’s zonder dat het een probleem was aangepast naar onze wensen 👍🏼

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9
/ 07-06-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Super!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Big Rivers Festival 23-05-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Goed advies vooraf over welke maat en materiaal te kiezen. Sneller geleverd dan gedacht en n heel mooi resultaat! Wij zijn erg tevreden!

Ervaring met: Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Hockeyclub Hilvarenbeek 17-05-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Prima samenwerking en prima resultaat. Een tevreden klant!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
9.8
Eline4Kids 16-05-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Super service ! Prachtig ontwerp waarbij ik voortdurend input kon geven. Mooie vorm en kleur!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
ID advertising 14-05-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Ik werd zeer goed geadviseerd over wat mogelijk was op basis van het ontwerp. Bovendien was de leverdatum voor ons zeer belangrijk en, ondanks dat er van onze kant wat vertraging was, werd die leverdatum stipt gerespecteerd en was alles perfect in orde.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Eindresultaat Pins 9
9
08-05-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: We were very happy with the pins. We also received samples and good advice from pin's passion employees. They were very helpful.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 8
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
9.4
Meet the Marines 08-05-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Kwalitatief goede coins. Voelen goed aan en na een jaar nog steeds geen gebruikssporen.

Ervaring met: Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins 9
Levering 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9
Tennisvereniging Pieter Brueghel 03-05-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Prachtige uitvoering. Betrouwbare en tijdige levering. Ik ben er blij mee.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Stu&Dio 03-05-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Goed advies, mooie pins. De levertijd is wat aan de lange kant maar het resultaat is goed.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 8
Persoonlijk advies 8
Eindresultaat Pins 9
8.5
Nynke Locher 02-05-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Zonet heb ik de pins ontvangen. Ik was een beetje bang dat, omdat ik zulke hoge verwachtingen had, ze misschien tegen zouden vallen (dat heb ik vaker bij ontwerpen waarvan ik het eindproduct nog moet ontvangen). Ik ben een enorme perfectionist als het om mijn eigen producten gaat en daardoor niet snel tevreden. De eerste indruk, nog in verpakking, wat mooi en leuk verpakt, wat een mooie cadeaudoos. Ik opende de doos met een kloppend hart en toen, wat ik aantrof bracht een enorme glimlach op mijn gezicht. Wat zijn ze mooi!!! Oh wat ben ik er blij mee, ze zijn boven verwachting zelfs! Het zijn echt kleine juweeltjes geworden. En zo mooi ingepakt!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 10
9.8
cafe anneke 26-04-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: fijne snelle levering

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 9
Persoonlijk advies 8
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 9
8.6
LuGus Studios 26-04-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Net zoals bij onze voorgaande bestelling zijn we enorm tevreden van de vlotte service, de snelle levering en vooral het prachtige eindresultaat. Bedankt!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Eindresultaat Pins 10
9.7
Cirkelstad 24-04-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Gustaaf heeft me direct geholpen met mijn vraag en verschillende pins toegestuurd. Klasse werk!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Eindresultaat Pins 10
10
Argusi 09-04-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Goed meegedacht, prima kwaliteit, sneller dan verwacht geleverd.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9
SOG 09-04-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Blij met de snelle reactie, de goede service, en het resultaat! De levering duurde wat lang, maar was het wachtend waard.

Ervaring met: Speldjes

Kwaliteit Pins 9
Levering 8
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 9
9.2
NAIL 07-04-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: TOP pins, goede communicatie & advies. Snelle levering. Geheel geen klachten..!!!!!!!!!!!!!!!!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 8
Levering 9
Persoonlijk advies 8
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 9
8.4
S.S.R.-Rotterdam 06-04-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Kwaliteit is nog niet goed te beoordelen, omdat we ze pas twee dagen hebben. Maar ze zien er prachtig uit! Erg tevreden.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 7
Levering 8
Persoonlijk advies 7
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
8
Gemeente Alkmaar 05-04-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Het telefonisch contact heb ik als zeer prettig ervaren. Alles mbt de pins was goed bespreekbaar.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 9
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9.2
Roland Kompier Produkties 05-04-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Vriendelijk contact en de mooie verpakking maakt het tot 'een feestje'

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 8
Levering 8
Persoonlijk advies 8
Eindresultaat Pins 8
8
LuGus Studios 05-04-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Duidelijk advies, goede informatie, een snelle levering, nette verpakking en vooral een prachtig eindresultaat maakt dat wij Pins Passion ten zeerste kunnen aanraden. Wij gaan zeker opnieuw bestellen bij Pins Passion.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 8
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Eindresultaat Pins 9
8.8
CV De Kieveloeët 04-04-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Altijd een verrassende kwaliteit

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 10
9.8
Operate Services 04-04-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Beter dan verwacht. Aanrader als je Pins nodig hebt.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Rollercoaster Friends 03-04-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Goed. Als we in de toekomst nog pins zouden bestellen, kom ik zeker terug naar Pins Passion.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 8
Levering 8
Persoonlijk advies 7
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 9
8
Arts en Organisatie 30-03-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Service gericht, professioneel, komt afspraken na. Mooie pins!!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
9.8
gemeente Beuningen 29-03-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Vanwege de levertijd moesten we snel schakelen. Daardoor hebben we helaas geen voorbeelden gezien/gekregen. Daardoor wisten we tot levering niet goed hoe de pins er precies uit kwamen te zien. Gelukkig hielpen de beelden op de website. Daardoor kreeg je al een beter beeld. Samen met de briefing kwam Pins Passion met een voorstel. De levering was nog even spannend. Gelukkig hebben we daar wel goed contact over gehad.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 8
Levering 7
Persoonlijk advies 6
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 9
7.6
Gemeente Alkmaar 29-03-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Op de factuur staat bij ontwerp :gemeente Beuningen. Dat is een beetje vreemd. Kan je dat aanpassen?

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9.2
Beroeps vereniging APS-therapeut 29-03-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Vriendelijk te woord gestaan, mooi ontwerp en vlotte levering van de pin's.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 8
Levering 10
Persoonlijk advies 8
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 10
9
Provincie Flevoland 27-03-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: De manchetknopen zijn echt super!

Ervaring met: Manchetknopen

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Schaddenrieders 26-03-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Perfect geregeld van begin tot eind

Ervaring met: Speldjes

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
HappyCockatielCorner 22-03-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Ik ben onwijs blij met de pins! Het was een erg leuk proces vanaf het overleggen, het maken van een deal tot en met het ontvangen van het eindresultaat. Ook het contact was erg leuk! Thanks Pins Passion!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9
Cito Security 22-03-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Alles is met veel zorg en aandacht gedaan, van ontwerpen tot aan de levering. Vriendelijk personeel ook. Tot de volgende keer!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Algemene Rekenkamer Curaçao 21-03-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Nogmaals hartelijk dank voor de snelle service! Dit hebben wij ernorm gewaardeerd.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Endometriose Stichting 15-03-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Kwaliteit van de pins geef ik nog geen tien omdat ik nog niet weet hoe de pins in gebruik zullen zijn. Kwalitatief zien ze er goed uit en ik verwacht ook dat er geen problemen gaan ontstaan. Ben zeer tevreden.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
9.8
Secured 14-03-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Dit was de eerste keer dat we pins hebben besteld voor ons bedrijf. We zijn tevreden met het eindresultaat. Daarnaast heeft pins ons goed geadviseerd en mee gedacht over de mogelijkheden. Wij kunnen pins aan iedereen aanraden!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
DIF 06-03-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Een spoedorder, eigenlijk onmogelijk, maar toch perfect uitgevoerd met heel veel extra service. PinsPassion denkt met je mee en draagt oplossingen aan, en verzorgt de order tot in de puntjes.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
lucifer 27-02-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: ondersteuning bij het ontwerp. stipte levering zoals afgesproken. perfect dus …

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Eindresultaat Pins 10
10
Onafhankelijk Damesdispuut D.R.A.A.K. 18-02-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Ze zitten niet altijd even stevig vast.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 8
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9
14-02-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: heel goed advies bij het realiseren van deze bestelling. Het ontwerp komt mooi uit.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 8
Levering 10
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 8
8.8
Horizon Natuurvoeding.nl 12-02-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Onze directeur heeft de pins nog niet gezien. Hij is ziek.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 8
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 8
8.5
Oranjevereniging Rijssen 02-02-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Gisteravond de pins in de bestuursvergadering laten zien. Enthousiaste reacties en complimenten.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
24-01-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Ontwerp meer dan mooi. Vroeger geleverd dan afgesproken. Aan te bevelen!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
FC Abcoude 17-01-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Advies is deskundig en adequaat. Contact (zowel per mail als telefoon) verloopt soepel en in ontspannen sfeer. Eindresultaat (pin in emaille met clublogo) is geweldig van kleur, vormgeving en kwaliteit en dat alles ook nog eens verpakt in een leuk en kleurrijk cadeauboxje. Levering binnen de afgesproken tijdslijnen. Prijs / kwaliteit verhouding is prima in orde. FC Abcoude is een buitengewoon tevreden klant.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9.4
Amuuze 11-01-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Zeer vriendelijk en behulpzaam maar ook een zeer vlugge bestelling... top kwaliteit

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 9
9.8
nvt 09-01-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: prima

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 8
Levering 10
Persoonlijk advies 8
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 8
8.4
09-01-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Niets dan lof! Na een zee prettig telefoongesprek, het snel ‘eens’ geworden. Alle afspraken keurig nagekomen en zeer vlotte afhandeling. Dank!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
2keer.nl 08-01-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: Last minute, eind van het jaar nog een aanvraag gedaan bij Pins Passion voor beging januari. We zijn fantastisch geholpen en het eindresultaat mag er ook zeker wezen. Bedankt voor je fijne en vooral snelle service! En wie weet tot snel.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
European Green Capital Nijmegen 04-01-2018

Aanbeveling: ja

Ervaring: snel en accuraat!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9.2
Wolfskamer Wintersport 29-12-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Een beetje laat, maar eindelijk reactie vanaf mij. Het is nogal druk geweest. Inmiddels zijn er weer honderden pins uitgedeeld, hangt het bordje met de speldjes en was het weer een succes. De service was weer geweldig! De pins waren meer dan op tijd, zagen er weer geweldig uit, en zaten zo mooi verpakt. Ook erg leuk om een paar speldjes in een soort van cadeau doosjes te krijgen. Erg leuk! Kortom heel erg geslaagd! stiekem had ik gehoopt dat je ze zelf kwam brengen zodat we elkaar eindelijk eens in real life hadden kunnen ontmoeten. Mocht je een keer in de buurt zijn b.v. op zondag, loop dan gerust eens binnen tijdens het seizoen. Nogmaals hartelijk bedankt! Alle beste wensen voor 2018!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 10
9.8
Cv de rare schutters 24-12-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Super snelle en persoonlijke service. Hulp die je niet verwacht van een "online winkel". Er word meegedacht, snel gereageerd en zelfs de levering is eerder dan verwacjt. Bedankt voor jullie hulp

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
24-12-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Wat een supersnelle service en het ziet er fantastisch uit! Hartelijk dank!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9.2
Inex 21-12-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Niets op aan te merken ! We zijn zeer tevreden . kwaliteit zal de toekomst uitmaken

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 8
Levering 8
Persoonlijk advies 8
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
8.4
Studio Ruwedata 18-12-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: De pins zien er goed uit, ook de details :) Wat ik alleen erg jammer vind dat op alle 100 speldjes de naam van jullie bedrijf staat. Dit was bij de vorige levering niet.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 7
Levering 7
Persoonlijk advies 7
Ontwerp & Design 6
Eindresultaat Pins 7
6.8
St Exploitatie Kasteel de Haar 15-12-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Top!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 9
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 9
9
Green Industries/Pura Vida CBD 14-12-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Pin's are almost perfect! Really happy with the result, a few minor details but only because I am perfectionist. All good :)

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9.2
Aviodrome 07-12-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Wij hebben zelf een ontwerp aangeleverd, dus geen gebruik gemaakt van ontwerp en design. Goed advies gekregen, goede service en snelle levering. Contactmomenten waren altijd prettig en er wordt meegedacht. De pin is uiteindelijk precies zoals wij van tevoren hadden bedacht. Top!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 8
Eindresultaat Pins 10
9.3
muziekvereniging St Hubertus - Almere 03-12-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: snel, meegedacht, prima levering

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 8
Levering 8
Persoonlijk advies 8
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 8
8
OTTO Work Force 28-11-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Top. Snel geschakeld, snel kunnen handelen. Op korte termijn nodig en maatwerk. Erg mooi speldje voor onze Jubilarissen.

Ervaring met: Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins 8
Levering 9
Persoonlijk advies 8
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
8.6
Eurotainer S.A. 27-11-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Mooie pins, goede kwaliteit en Pin´s Passion komt hun beloftes na.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 10
9.4
Gemeente Purmerend 27-11-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Het telefonisch contact en het mailverkeer heb ik als heel prettig en zeker als snel ervaren. Voortvarend en meedenken.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 8
Levering 8
Persoonlijk advies 8
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 8
8
Provincie Flevoland 27-11-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Manchetknopen zien er perfect uit! Complimenten!

Ervaring met: Manchetknopen

Kwaliteit Pins 9
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9
stichting NAH NU Nederland 24-11-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Bijzondere ontmoeting met een meedenkend ondernemer die ook nog een topproduct levert en niet te beroerd is om in het kader van het goede doel een geste van betekenis te maken. Kortom geweldig! En we komen terug.

Ervaring met: Speldjes

Kwaliteit Pins 9
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9
HAN 23-11-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Vriendelijke service en snelle aflevering! Top!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 8
Levering 9
Persoonlijk advies 7
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 9
8.2
Barry Callebaut 23-11-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: bestelling en levering zijn correct verlopen zoals werd afgesproken . Goede wamenwerking met de contactpersoon .

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9
HAPPY MONDAY 22-11-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Van A tot Z professioneel... Solution minded - al twee succesvolle ervaringen....

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 10
9.6
Luxury Suites Amsterdam 22-11-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Snelle service. Fijn dat ze ook met je meedenken.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
revised 21-11-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Gustaaf, wij zijn zeer te Vreden met onze samenwerking. dank voor alles!

Ervaring met: Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins 7
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Eindresultaat Pins 9
9
Seraph Protection Group 19-11-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Van zeer goed advies naar optimale design en een perfect eindresultaat.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Odd Fellows 16-11-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Prima werk

Ervaring met: Speldjes

Kwaliteit Pins 8
Levering 8
Persoonlijk advies 8
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 8
8
Stadsregio Parkstad Limburg 15-11-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Wat een fijne samenwerking: van het eerste contact en ontwerp tot het prachtige eindresultaat. Ons kleurrijke logo komt mooi tot zijn recht in de koper warm geëmailleerde pins.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
09-11-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Goed! Gaan we vaker doen!

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Eindresultaat Pins 10
10
MarcEdwards Menswear 03-11-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Top service, kwaliteit en snel bezorgd. Het ontwerp is precies waar we naar zochten!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9
Survivalrun Bond Nederland 26-10-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: We hebben hadden ons ontwerp van de speldjes reeds laten maken, de uitvoering van dit ontwerp heeft Pins & Passion zeer netjes opgepakt. Het speldjes zijn mooi geworden en levering was op tijd, zelfs heel ruim voor de gevraagde datum. Verpakking ziet er ook keurig uit, al met al een topservice. Dankjewel Gustaaf!

Ervaring met: Speldjes

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 8
Eindresultaat Pins 9
9
jan jansen design 23-10-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: goede kwaliteit-prijsverhouding. heel mooi gemaakt, ook de moeilijke delen Stipte levering.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Studievereniging PM 17-10-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Super geregeld, top service! Iedereen is laaiend enthousiast over de mooie pins! We hebben jullie al aanbevolen!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
The Brand Floor 17-10-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Pins levert een prima kwaliteit en zijn zeer servicegericht!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Odd Fellows 03-10-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Fijne samenwerking met aandacht voor product en mens. Er wordt echt "mee"gedacht.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
9.8
Multicopy Hilversum 03-10-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Zeer tevreden en goed advies

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Andaloussi fashion 20-09-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Goed

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 7
Levering 6
Persoonlijk advies 7
Ontwerp & Design 6
Eindresultaat Pins 7
6.6
Mitsubishi Chemical Europe 19-09-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: een aanrader!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9
rotary club oostende 19-09-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: professioneel

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
KiKa 16-09-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Altijd creatief en perfect!

Ervaring met: Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 10
9.8
SAMI-training 16-09-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Pins Passion neemt de tijd om je goed te adviseren over ontwerp en technieken die gebruikt kunnen worden. Erg mooie pin geworden, eerste reacties van klanten zijn heel positief!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9.4
Africa Classic 15-09-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Voor het tweede jaar op rij heeft Pins Passion prachtige speldjes gemaakt voor ons Africa Classic evenement voor Amref Flying Doctors. We zijn ontzettend blij met het resultaat en de steun!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Gemeente Enschede 13-09-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Er valt goed te overleggen en met elkaar af te stemmen, erg tevreden.

Ervaring met: Speldjes

Kwaliteit Pins 8
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
8.8
Schutterij St Willibrordus 09-09-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Ik werd heel snel gebeld en kreeg een goed advies. De prijs ligt wel wat hoog maar de levering was ontzettend snel en het resultaat zeer mooi.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 9
9.4
Grecotel Hotels & Resorts 08-09-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: goede service !

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 8
Levering 10
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 9
8.8
ACT Commodities. 06-09-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: nvt

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 8
Levering 8
Persoonlijk advies 8
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 8
8
Euronics International BV 06-09-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Simple to arrange, supplier has a great deal of expertise, faster than anticipated delivery. Very happy with the end result and would definitely recommend to others.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Yamaha custom club Netherlands 05-09-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Sneller dan gedacht en uitstekende kwaliteit.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Eindresultaat Pins 10
10
CIV Water 31-08-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Mooie Pin, goed advies en levering op tijd.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 8
Levering 8
Persoonlijk advies 7
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 8
7.8
MCR. Reclamebureau. 31-08-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: ziet er super netjes uit. gewoon heel tevreden

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Eindresultaat Pins 9
9.3
Wereld Natuur Fonds 31-08-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: hele fijne samenwerking met Gustaaf.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Amref Flying Doctors 18-08-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Gustaaf neemt de tijd om te begrijpen waar je precies naar op zoek bent en levert het ook!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
NRC 18-08-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Fijne samenwerking met mooi resultaat.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9
De alde poomp 08-08-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: De pins zijn er prima uit, zo had ik ze in gedachten.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 8
Levering 8
Persoonlijk advies 8
Ontwerp & Design 6
Eindresultaat Pins 7
7.4
Friese Darts Bond 06-08-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Vakkundig!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 9
8.8
Soccer & Performance Academy 13-07-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Wederom top!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Einder Communicatie 03-07-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Snel, goed advies, leuke verpakking.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 8
Levering 9
Persoonlijk advies 8
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 8
8.2
30-06-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Geweldig snelle service en een uitstekend resultaat! De persoonlijke begeleiding en communicatie maken het helemaal af! Een dikke vette 10! Absoluut waar voor je geld.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Eurotainer S.A. 22-06-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Pins Passion houdt zich aan zijn afspraak en levert op tijd en met kwaliteit. De verpakking is als een cadeau en is super leuk om te ontvangen.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Tafelronde155 Almere 21-06-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Snelle service, meedenken en een fantastisch resultaat.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
9.4
Hoofdstadkoor 19-06-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Pin's Passion denkt met je mee, en komt tot een prachtig eindproduct. Voor het Hoofdstadkoor zijn speldjes gemaakt, replica van een oud (zilveren) speldje, waarmee we de leden die 25 jaar lid van het koor zijn eren. En alles geleverd in mooi doosjes volgens afspraak op tijd vòòr onze Algemene Ledenvergadering! Veel dank!

Ervaring met: Speldjes

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 10
9.6
19-06-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Mooie pins en mooie service!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9.2
Urgenda 19-06-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: De begeleiding van basisidee naar eindresultaat was helemaal top. Service uitstekend. Dank.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 8
Levering 7
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
8.4
Moose Tattoo 19-06-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Top!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Allianz 16-06-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Met het ontwerp en fabricage van ons complexe model met 3D relief heeft Pin's Passion wederom bewezen dat ze de top zijn in deze branche.

Kwaliteit Pins 10
Levering 9
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
9.8
Pomaz BV 14-06-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Geweldig persoonlijk advies. Optimale betrokkenheid zonder drammerig te zijn. En met een top eindresultaat voor een faire prijs! Niks dan lof voor Pins Passion.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 10
9.6
Provincie Flevoland 12-06-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Er prettig!

Ervaring met: Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
W4M 09-06-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Super service!!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 8
Levering 8
Persoonlijk advies 8
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 8
8
01-06-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Boven verwachting!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 7
Eindresultaat Pins 9
9
Spectades BV 28-05-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Goed advies, snelle reactie op vragen. Snelle levering

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
RKVV SBB- Haren 27-05-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Prima service zowel bij ontwerp als bij uiteindelijk product

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Poison Evy Tattoos 21-05-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Prettig geholpen, voelde me gehoord en dachten met me mee om het design mooi tot z'n recht te laten komen. Bedankt hiervoor en zal jullie zeker aanraden aan andere, maar ook zelf nog bij jullie terug komen.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Provincie Noord-Brabant 12-05-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Ondanks de korte tijd die we hadden tussen bestellen en levertijd hebben ze er alles aan gedaan om op tijd te leveren is ook gelukt. De pins zijn van echte mooie kwaliteit en het advies op het ontwerp en design was echt super.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
werkgevers drechtsteden 11-05-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Prachtige pins uitstekende begeleiding, snelle reactietijd, enige minpuntje dat ik ze in zilver had besteld en toch in goud geleverd maar ook weer uitstekend opgelost.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 8
Levering 5
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 8
7.8
wandelvereniging Gelderland 11-05-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Pin was conform hetgeen besproken. Goede begeleiding tijdens het bestelproces.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 8
Levering 10
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 7
Eindresultaat Pins 8
8.4
Provincie Flevoland 10-05-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: De kwaliteit spreekt voor zich net als het plezierige contact en de vakkennis. Dit is nu het 3de project dat naar tevredenheid wordt afgerond.

Ervaring met: Speldjes

Kwaliteit Pins 9
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9
Wsv-udi 02-05-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Het was boven verwachting Zo goed gedaan

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
9.8
w.v.Neptunus 30-04-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: keurig ontvangen en advies . Mooi op tijd geleverd

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 8
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
8.8
NSHS 26-04-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Goeie en snelle service en met kwaliteit.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 8
Levering 8
Persoonlijk advies 8
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 8
8
O.B.C. De Oudcamp 25-04-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Een super leuk bedrijf, ze geven een heel goed en eerlijk advies en denken heel goed met je mee! De verzending is ook heel goed geregeld, pakket in een hele leuke cadeau doos ontvangen. Dit bedrijf krijgt van mij echt een 10+

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Jaarbeurs 24-04-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Heel goed geholpen, snelle levering en ziet er heel moui uit

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 8
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 8
8.4
vincent la chapelle 21-04-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: goed advies snelle en correcte levering duidelijke werkwijze, vriendelijke assistentie bij het ontwerp

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 8
Levering 8
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 8
8.4
Het Objectief 13-04-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Goede begeleiding bij ontwerpfase. Een minpuntje is de leveringstermijn van 5 weken. Maar het resultaat maakt veel goed.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 8
Levering 6
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 8
8.4
Multicopy Lansingerland 06-04-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Geweldig. Een bedrijf dat meedenkt, service gericht is en kwaliteit levert. Zeker een aanrader!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 8
Levering 9
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 8
8.6
ASV Prometheus 31-03-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Pin's Passion heeft voor onze studentenvereniging erg mooie pins gemaakt, mede waardoor onze vijfde lustrumviering een groot succes is geworden!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
29-03-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: heel correct en klant vriendelijk een echte aanrader toppie ...

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
TSS 28-03-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Pin's Passion denkt graag met je mee om een mooie pin te maken. Het resultaat is helemaal naar wens.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Tafelronde Wijchen 24-03-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Pinnetjes zien er fan-tas-tisch uit. Het contact met de medewerkers (zelfs tijdens de vakantie) verliep vlot, prettig en zeer professioneel. Kosteloos ontwerp voorafgaand aan de order. Levering binnen de termijn. Volgende keer bestel ik weer bij Pin's Passion.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 9
9.2
ORAM 22-03-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Super service met meedenken en correct advies, mooi product en snelle levering. We gaan zeker in de toekomst zeker meer mooie producten bestellen van Pin's Passion.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Hellas Utrecht 20-03-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Persoonlijk via de telefoon gesproken met een medewerker die me hielp om mooie speldjes te maken. Ze hebben me goed advies gegeven en het resultaat is heel mooi. Ik zal een volgende keer zeker weer bij jullie mijn speldjes bestellen.

Ervaring met: Speldjes

Kwaliteit Pins 8
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 9
8.6
15-03-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Top service en top resultaat!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Buurtbus West Betuwe 14-03-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Alleen ervaring met nabestelling.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 8
Levering 9
Persoonlijk advies 8
Ontwerp & Design 7
Eindresultaat Pins 9
8.2
Quanta NpM 11-03-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Vanaf het eerste contact zijn we heel tevreden. We werden goed en heel vriendelijk geïnformeerd over de mogelijkheden. Supersnelle service en ruim op tijd geleverd. Bedankt!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
9.8
Zwemvereniging DES Den Haag 08-03-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Via internet contact gelegd en werd snel gebeld over de wensen. Er werd goed meegedacht en geadviseerd over de pin's welke we wilden bestellen. Na gesprek snel offerte ontvangen en ontwerp tekening van de gewenste pins's. Na goedkeuring zijn de pin's in productie genomen en de pin's werden op tijd uitgeleverd in een mooie verpakking. Pin's zijn voorzien van mooie kleuren zoals gewenst en zijn van een goede kwaliteit.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
GP Groot 08-03-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Uitstekende wijze verzending, ziet er goed uit en ruim op tijd!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 7
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
8.8
VV De bokkerieërs 02-03-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Snelle reactie na aanvraag en correcte afhandeling

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
9.4
Rob's Prop Shop 02-03-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Erg mooie kwaliteit pins. Super!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 8
Persoonlijk advies 10
Eindresultaat Pins 10
9.5
FVE 27-02-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Alles perfect

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Landal Hoog Vaals 22-02-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Zeer prettige contacten en kundig advies. Pins zien er goed en kwalitatief goed uit.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 8
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 10
9.2
MS 22-02-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Zeer prettige ervaring om bij u onze club pins te laten maken. Zeer vriendelijk te woord gestaan en er is kwaliteid geleverd binnen de levertijd.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9
Bruin café JaxX 22-02-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Superklantvriendelijk! Snelle, uitgebreide en accurate informatie, breed assortiment. een absolute aanrader !

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
02-02-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Een enkele badge waarvan de speld verwijderd moest worden en vervangen door een magneet. Prima gedaan, goede magneet, heel mooi doosje bij retourneren, vriendelijk geholpen aan de telefoon. Ik zou het bedrijf aanbevelen bij anderen!

Ervaring met: Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
The Cookware Company- GreenPan 31-01-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: hartelijk dank voor uw snelle en fantastische service! ziet er heel goed uit!

Ervaring met: Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
AMITERA CCS 27-01-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Super snelle service, persoonlijk contact en updates waren een grote plus voor mij tijdens de ontwerp + productie fase. Echt om aan te raden. Gustaaf was heel aardig en vol met begrip!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
9.8
Echt Gebeurd 24-01-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Heel goede samenwerking met Pins Passion. Gustaaf heeft meegedacht en goed advies gegeven. De levering was ruim op tijd en zeer verzorgd. De pins zijn prachtig.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Odd Fellows 23-01-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: prima contact

Ervaring met: Speldjes

Kwaliteit Pins 8
Levering 8
Persoonlijk advies 8
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 8
8
KNHS 19-01-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: De pins zijn iets minder mooi dan de vorige keer, het reliëf ligt er minder prominent op en de kleur is anders, wat lichter. Maar we zijn verder wel tevreden hoor. De pins werden ook in mooie dozen geleverd.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 7
Levering 9
Persoonlijk advies 8
Ontwerp & Design 7
Eindresultaat Pins 7
7.6
MC Veteranen, Nuenen 17-01-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: We hebben onlangs de pins uitgedeeld aan de 32 leden van onze motorclub. De reacties waren allemaal erg positief. De pins zien er uitstekend uit. De gebruikte kleuren doen het goed met de gold-plated lijntjes. De motor springt er goed uit. We hopen dat de bevestiging voldoet op onze dikke motorkleding, daar hebben we nog geen ervaring mee. Kortom, onze pin is een uniek collectors item!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
- 17-01-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Snelle deskundige service en super leuke pins!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
KNvvL 07-01-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Ontwerp en levering van herinnering/waarderings plaquette voor 25,40 & 50 jarige instructeursbevoegdheid. Alles tot in de puntjes verzorgd maar nog belangrijker de ontvangers geroerd door het toekennen maar ook de pracht van de plaquette/medaille.

Ervaring met: Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Allianz 07-01-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Onze ideeën werden met veel creativiteit en uiteindelijk kwaliteit omgezet naar hoogwaardige pins & manchetknopen die overal ter wereld gedragen worden.

Ervaring met: Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins 9
Levering 8
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9
sv CWO 04-01-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Prima hulp en advies via mail en telefoon en alles voor de afgesproken tijd keurig geleverd! De pins zijn een aanrader als aandenkens voor jubilarissen van een vereniging!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Eindresultaat Pins 10
10
SC Buitenboys 04-01-2017

Aanbeveling: ja

Ervaring: Ons idee om pins te maken was eigenlijk "last minute" maar zijn door de goede communicatie met Gustaaf snel ontworpen en ruim op tijd geleverd. Grote klasse!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Odd Fellows 19-12-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Een prettige ervaring om kennis te maken met Pin's Passion. Vooral ook de tijd die voor je wordt vrijgemaakt, en het positieve meedenken. Tegelijkertijd ook het vakmanschap dat in de adviezen ligt.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9
16-12-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Zeer goede ervaring, altijd goede en snelle feedback, vriendelijk, snel en zeer mooie pins!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 9
9.4
Luxury Suites Amsterdam 16-12-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Snel en goede levering van een mooi product wat bij ons 5* niveau past.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
NVG 13-12-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Bedankt voor de prettige onderhandeling en de snelle service. De kwaliteit van de speldjes is voortreffelijk!

Ervaring met: Speldjes

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Eindresultaat Pins 10
10
TCCO.NL 25-11-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Een plezier om met hun zaken te doen. Duidelijk een bedrijf met passie. Denken even met je mee. Komen met een prima voorstel. Het resultaat prefect. Kortom warm aan te bevelen.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Fanfare St. cecilia, Ubachsberg 24-11-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Ondanks dat ik dacht een onmogelijke vraag te hebben, ben ik perfect geholpen. De pins zijn mooi en voldoen aan mijn wensen. De service is top en het geheel is keurig en tijdig afgeleverd. Chapeau!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9.2
Synpact 07-11-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: De bestelde pins overtroffen al mijn verwachtingen. Gustaaf denkt mee en zorgt dat je ze op tijd binnen hebt. TOP!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 10
9.4
Hof van Saksen 01-11-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: geweldige service en levering volgens afspraak

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
TMAB 26-10-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: GOED

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 10
9.4
Tinten Welzijnsgroep 25-10-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Wij hebben zilveren pin met ons bedrijfslogo laten maken. Super vriendelijk en behulpzaam personeel, goed advies en prachtig eindresultaat. Top!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
AvioVision 20-10-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: We zijn heel tevreden over de pins die we besteld hebben! De pins van ons logo zien er echt super uit ! We hadden ook een aantal pins besteld met een 5 bij. De 5 is voor ons iets te onopvallend. Maar over het algemeen zijn we heel tevreden! Bedankt voor het mooie resultaat!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 9
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 8
8.8
U Consult 19-10-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: TOP

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 10
9.4
11-10-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Zeer goede en snelle communicatie, zeer mooi ontwerp van de pin.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
RRB 08-10-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Een geweldig mooi product wat echt past bij onze ideeën.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 10
9.8
UvA 07-10-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Mooie pins en snelle levering.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 8
Levering 8
Persoonlijk advies 8
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 8
8
Veiligheidsregio Haaglanden 03-10-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Goed.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9.2
Africa Classic 29-09-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Pins Passion is een ontzettend toepasselijke naam, want elk product wordt met veel aandacht voor detail en liefde voor het vak gemaakt. Africa Classic heeft prachtige spelden ontvangen, die de sponsorwervers voor Amref Flying Doctors nog lang met trots zullen dragen. We kunnen niet méér tevreden zijn. Top service en super mooi prduct!

Ervaring met: Speldjes

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
17-09-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Een geweldige mooie pin en een perfecte service. TOP!!!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
De Wijnacademie 15-09-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Zeker aan te bevelen! Je wordt netjes geholpen je kan met je eigen ideeën komen en ze helpen je bij alles. De levertijd was ook snel en toen we de doosjes openmaakte werden we helemaal blij van het mooie resultaat.

Ervaring met: Speldjes

Kwaliteit Pins 9
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9
Stichting Toneelroute Vianen 12-09-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Prachtig ontwerp gemaakt van ons concept. Prima op tijd geleverd en feestelijk verpakt. Volgende keer gebruiken we iets minder tekst om de leesbaarheid te verbeteren.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 8
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9.2
naturalis 12-09-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: heel prachtig resultaat persoonlijk advies en meedenken correcte levering

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Bird's Eye Design 06-09-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: De mensen van Pin's Passion hielpen ons met de keuze van de afwerking van de pins met advies en door een staaltjes op te sturen. Alle pins kwamen op tijd aan, verpakt in elegante doosjes. De kwaliteit is prachtig en wij zijn erg blij deze pins kado te kunnen doen aan onze abonnees. Wij zijn ontzettend tevreden met de service en zullen niet aarzelen om een volgende bestelling te plaatsen!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Unilever R&D Vlaardingen 31-08-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Deze keer was het alleen een nabestelling dus dat verliep allemaal soepel.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
9.8
Erasmus MC Sophia-kinderziekenhuis Rotterdam 22-08-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Zeer persoonlijk en prettig contact met Pins passion. in overleg met elkaar een prachtige pin ontworpen. Een pin die echt klasse uitstraalt. Mooi material en nu voor de 2e keer een groot aantal zelfde pins besteld. Veel positieve reacties en mede door de pin meer bekendheid en veel geld opgehaald voor kinderen met een bijzondere bloedziekte (pin in de vorm van een halve-maan vormige rode bloedcel, de zogenaamde sikkelcel) Hartelijke groet en veel dank voor echt een unieke pin! Het medische team wat kinderen met sikkelcelziekte behandelt uit het Erasmus MC Sophia-kinderziekenhuis (Rotterdam)

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
CV De Kieveloeët 21-08-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Verrast met het eindresultaat, boven verwachting. Ben wel eerlijk dat het resultaat tot stand is gekomen door kritisch te zijn en dat heeft wel een aantal telefoontjes gekost. Maar samen tot een mooi resultaat gekomen.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 8
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 9
9.2
Schutterij Gijsbrecht van Aemstel 17-08-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Goede en deskundige uitleg en advies. Uitermate tevreden met het resultaat.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Provincie Flevoland 08-08-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Dit is de 2de opdracht waarbij wij wederom uitstekend zijn geholpen, met raad en daad zijn bijgestaan en het eindresultaat weer fantastisch is!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Voedselbank Leiden 04-08-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Prima service en goede prijs/kwaiteitsverhouding

Ervaring met: Speldjes

Kwaliteit Pins 8
Levering 8
Persoonlijk advies 8
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 8
8
Prive 26-07-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Geweldig, meer dan verwacht!!!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Big Rivers 24-07-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: goed en leuk contact, snelle levering, helemaal super.

Ervaring met: Speldjes

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Eindresultaat Pins 10
10
Soccer & Performance Academy 20-07-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Top product geleverd. Toegevoegde waarde aan de uitstraling die we met de Academy willen hebben

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
9.8
Sky Service Netherlands bv 16-07-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Pins of speldjes nodig? Dit bedrijf durf ik bij u aan te bevelen.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 8
Levering 10
Persoonlijk advies 8
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 8
8.4
12-07-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Zeer vlot, duidelijke en zeer snelle informatie!!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Theunissen bloembollen 11-07-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Boven verwachting kwalitatieve en mooie pins geleverd door Pin's Passion!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
----- 06-07-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Ik had een pins,waarvan het sluitinkje kapot was.Is gratis hersteld.Klasse!!Bedankt, Hr GB

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Jeugddienst De Bogaard 29-06-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Super ervaring! Zowel de praktische als de administratieve afhandeling ging supervlot en de pins zelf zijn helemaal wat we zochten.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 10
10
Purple Pride 28-06-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Zowel de service als de producten zijn erg goed van Pin's Passion!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 8
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 8
8.4
Ambulance Wens België 28-06-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Super leuke en vriendelijke mensen om mee samen te werken.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9.2
Minerva Kampement 27-06-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: er was een foutje in de communicatie ten aanzien van het ontwerp, maar omdat de foute versie uiteindelijk mooier was, is dit zeker geen probleem geworden.... eind goed al goed

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 10
Eindresultaat Pins 9
9.4
Film by the Sea 22-06-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: geweldige passie! afspraak is afspraak en daar houd iedereen van. service gericht, snel en persoonlijk. Ik bestel er graag meer.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 10
9.6
Hogeschool Arnhem Nijmegen 21-06-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Heel erg fijn dat de pins nog zo snel konden worden geleverd! De studenten dragen ze met trots!

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 10
9.4
21-06-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: mooie, duidelijke website goede begeleiding en advies en inspelen op vraag naar alternatief snelle levering

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9.2
20-06-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Ik ben heel tevreden over de behandeling en het resultaat.

Ervaring met: Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins 9
Levering 9
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9
20-06-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring:

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 9
Levering 10
Persoonlijk advies 10
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 9
9.4
Siemens 20-06-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: het was super leuk om met jullie samen te werken. en we zijn nog steeds wild enthousiast over onze kiekenpin en nog eens van harte bedankt voor de hanenpin. groetjes Katia

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 8
Levering 8
Persoonlijk advies 8
Ontwerp & Design 8
Eindresultaat Pins 9
8.2
Energetica Natura 20-06-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: De pins draaien heel snel, waardoor ze scheef of op z'n kop zitten. We denken dat een kortere pin een oplossing zou kunnen zijn.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 7
Levering 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 8
8.3
n.v.t. 16-06-2016

Aanbeveling: ja

Ervaring: Het is door het hele process heen, vanaf het 1ste contact, de begeleiding, het advies, tot aan de uiteindelijke levering merkbaar dat men oprecht passie heeft voor hetgene wat men doet, het maken van kwaliteit pins. Ik kijk ernaar uit om weer iets te kunnen bestellen bij Pins Passion.

Ervaring met: Pins

Kwaliteit Pins 10
Levering 10
Persoonlijk advies 9
Ontwerp & Design 9
Eindresultaat Pins 10
9.6