Speldje laten maken

Waarom zou je speldjes of pins laten maken?

Met pins kun je alle kanten op. Om je alvast wat ideeën en inspiratie te geven, laten we op deze pagina zien waar onze klanten al pins en speldjes voor hebben laten maken. Het maken van elke pin was een feestje. Wij maken ze zoals jij ze wilt hebben. Onze passie voor kwaliteit en design heeft ons al veel enthousiaste reacties opgeleverd. Het is ook mogelijk om gepersonaliseerde manchetknopen en objecten door Pin’s Passion te laten maken.
 

De vele toepassingen en mogelijkheden van onze pins

Pins als onderdeel van de huisstijl

​Pins voor herkenning en saamhorigheid

Pins als onderscheiding

Pins ter promotie

Pins voor een evenement

Pins voor een feest

Pins voor je verzameling

Manchetknopen

Replica’s

 

Pin's Passion bedrijfsnaam pins & speldjes

Pins als onderdeel van de huisstijl

De huisstijl is belangrijk voor de identiteit van een bedrijf, organisatie of vereniging. Het zorgt voor een saamhorigheidsgevoel onder medewerkers en draagt een sterk beeld uit naar buiten. Bij het ontwikkelen van de huisstijl passen pins meer dan goed in dit beeld.

Het dragen van een pin zegt iets over de organisatie. De pins geven direct weer dat de drager betrokken is bij het bedrijf en dit graag laat zien. Pins zijn dan de verbindende schakel tussen de huisstijl, organisatie en de medewerkers.

Pins voor herkenning en saamhorigheid

Er zijn veel voorbeelden te noemen waarbij een vorm van herkenning als prettig, makkelijk en leuk wordt ervaren. Bijvoorbeeld wanneer je ergens bij hoort waar anderen (nog) niet bij horen. Er zijn twee soorten van herkenning:

Het selecte groepje van mensen dat een speciale onderscheiding heeft gekregen, en de groep mensen die ergens voor staat en dit graag uitdragen. De eerste categorie wordt gekenmerkt door trots en waardering. De tweede categorie kenmerkt zich door betrokkenheid en vertrouwen. Onze pins dragen, versterken deze gevoelens en groepssfeer.

Pin's Passion onderscheiding Pins & Speldje Erelid Lid van verdienste jubileum

Pins als onderscheiding

Soms verdienen mensen een schouderklopje, een blijk van waardering voor een bijzondere prestatie of jarenlange inzet. Een pin is hiervoor een mooie onderscheiding. Wij maken speldjes voor onder meer:

  • Jubilarissen
  • Ereleden
  • Leden van Verdienste

Voor elke onderscheiding bedenken wij samen een passend ontwerp.

Pins ter promotie

De ‘branding’ van een merk of product is ontegenzeggelijk erg belangrijk. Door het weggeven van pins tijdens een promotionele campagne of productpromotie zorg je ervoor dat je product of merk een gevestigde naam wordt, potentiele klanten je product kopen en je beeldmerk uitdragen.

Met het weggeven van een leuke pin worden impulsklanten vaste klanten. Ook dragen de pins bij aan de uitstraling van een product of merk, ze geven het extra kleur.

Pins voor een evenement

Het bezoeken van een evenement gaat gepaard met passie en plezier. Het dragen van een speciaal voor de gelegenheid ontworpen pin geeft meerwaarde aan het festival, geeft cachet aan het geheel en bevordert het onderscheidend karakter. De bezoekers kunnen na afloop de pin meenemen. Zo genieten ze nog lang na van dat mooie samenzijn.

Pins voor een feest

Een bruiloft of groot feest kenmerkt een bijzonder moment in je leven. In de voorbereiding van zo’n bijeenkomst steek je veel tijd en moeite. Pins versterken het thema van de dag en vormen een bijzonder aandenken. Je kunt de speldjes uitreiken bij binnenkomst of opsturen als uitnodiging. De speldjes krijgen dan een betekenis van emotionele waarde.

Pins voor je verzameling

In de jaren ’60 waren pins en speldjes al erg populair onder jongens, die ze verzamelden en bewaarden in albums. Pins zijn ook heel uniek in de wereld van gepersonaliseerde artikelen. Je kunt ze bij je dragen, uitstallen, ergens opdoen of bewaren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er veel gepassioneerde pins-liefhebbers zijn.

Het verzamelen begint vaak zeer onschuldig, met een paar pins die voor jou belangrijk zijn. Maar voor je het weet heb je een hele verzameling. Hoe groot deze ook wordt, er zullen altijd pins bij zitten die speciaal voor je zijn omdat ze je aan een bijzonder moment doen denken. Zo’n pin brengt een glimlach op je gezicht.

Manchetknopen

Pin’s Passion ontwerpt en maakt niet alleen prachtige pins en speldjes, maar ook manchetknopen. Het dragen van manchetknopen is stijlvol. Bij ons kun je de mooiste manchetknopen laten maken met je initialen of bedrijfslogo erop:

  • Warm geëmailleerde kwaliteit
  • Zijdeglans filmprint
  • Koper 2D-reliëf
  • Sterlingzilver

Replica’s

Naast het maken van pins, kunnen we speciale relikwieën, bumperplaquettes, medailles en bestaande items identiek vermenigvuldigen. Wij maken de kopie net zo mooi als het origineel.

Hoe werkt het?
Je stuurt ons een voorbeeld per post toe, zoals een foto van het te dupliceren object. Dan ontvang je een prijsopgave en uiteindelijk het resultaat van een maatwerkopdracht voor de gepassioneerde liefhebber met oog voor detail.

 

De levertijd hiervoor is 6 tot 8 weken.