Pin's-Passion-UVA-universiteit-van-Amsterdam-Pins

Universiteit van Amsterdam

Meer Pins

Behalve Pins voor één persoon of een selecte groep medewerkers, voeren we ook Pins uit in minder bescheiden oplages.

Denk daarbij aan grootschalige evenementen, promotionele acties of collectes voor stichtingen als Jantje Beton, KIKA of WWF.


Ook realiseren wij maatwerk opdrachten, bijvoorbeeld in de vorm van Coins, Awards, Draaginsignes en merknaam Pins-plates. 

Daarnaast kun je bij ons terecht voor de mooiste manchetknopen, sleutelhangers en dasspelden.

Pins in grote oplages

Aantal: Vanaf 5000 stuks 

Levertijd: Binnen 6 tot 8 weken en volgens afspraak
Prijs: Op aanvraag, verrassende mogelijkheden

Wij verzorgen graag Pins in grote oplages en hebben de expertise om bestellingen van 100.000+ Pins te leveren. Pins dragen bij aan zichtbaarheid, naamsbekendheid, productbranding en merkbeleving. Tevens kunnen Pins een geldstroom generen voor jouw project, actie of evenement.

Voor informatie voor minder grote aantallen kun je terecht in de navigatiebalk onder het kopje ‘Pins maken’.


De prijzen offreren wij per ontwerp en zijn afhankelijk van de kwaliteit, het formaat, het aantal kleuren, de sluiting en de verpakking. Met onze jarenlange ervaring helpen wij je vakkundig bij het hele proces. We adviseren en ontzorgen je graag bij het project en maken daarbij graag een afspraak om de wensen te bespreken. Neem tijdig contact met ons op voor een goede start en planning van het project.

Bel: 0555400600
Mail: info@pinspassion.nl


Maatwerk opdrachten

Naast het produceren van Pins en Speldjes maken wij ook unieke aanverwanten producten geheel op maat. Vanuit onze expertise met emaille en reliëf Pins hebben we een serie verrassende producten welke onderscheidend zijn in de markt. Een bijzonder cadeau voor de ontvanger. 

Neem contact met ons op zodat wij je wensen kunnen omzetten in een mooi voorstel.

Bel: 0555400600
Mail: info@pinspassion.nl

Award

Onze Award Coins worden speciaal ontworpen, in beperkte oplage gemaakt en uitgereikt aan bijzondere personen. Deze prachtige onderscheiding Awards zijn 70 mm rond en 4 mm dik. Een eye-catcher op de vergadertafel, het bureau of in de prijzenkast. In het ontwerp nemen het thema en de kleurstelling van de organisatie mee. Je kunt denken aan Innovatie Awards, Onderscheiding & Waardering Awards, maar ook met een " Coin van verbinding " kun je goed de vriendschap en verbondenheid uitspreken. Deze Award Coins worden geleverd in een velours gift box en met de uitreiking bij voorkeur voorzien van een bijpassende oorkonde. 

Coins

Coins kun je verdienen wanneer je bijzondere prestaties hebt verricht. Het dragen van een Coin in je broekzak, zal je kracht en energie geven. 

Bij het voelen van de Coin herbeleef je het moment van inspanning, uitdaging en volharding. De Coin vertaald jouw doorzettingsvermogen.

Deze Coins zijn 40 mm rond, 3 mm dik en maken wij met een dubbelzijdig ontwerp.

Manchetknopen

Geef extra cachet aan je outfit. Een set gepersonaliseerde manchetknopen is prachtig om weg te geven, maar wellicht nog leuker om te ontvangen en te dragen.
Geheel in stijl kunnen we de mooiste manchetknopen voor je maken. We zorgen voor een mooi ontwerp welke geheel bijpassend is bij jouw organisatie, vereniging of bedrijf. Deze manchetknopen versterken de onderlinge verbinding en zorgen voor een hecht groepsgevoel met een personal touch. 

Sleutelhangers

Gepersonaliseerde Sleutelhangers met het logo of de huisstijl van je bedrijf, vereniging of club vormen een origineel en onderscheidend item. Dagelijks worden de sleutelhangers gebruikt en de verbinding versterkt. Sleutel-hangers zijn " The key to succes ! "

Merknaam Pins-plates

Branding van je product kun je goed verzorgen met een merk-naam Pins-plate. Deze kunnen we in elke gewenste vorm maken en eventueel voorzien van een 3-M stikker zodat deze gemakkelijk bevestigd kunnen worden op het product. Product of merknaam branding wordt steeds populairder in een wereld waarin je onderscheidend wilt zijn en trots op de kwaliteit die je maakt. We ondersteunen je graag bij het realiseren van de perfecte uitstraling!


Overig maatwerk

Dasspelden, hangers, draaginsignes en medailles. Met maatwerk opdrachten maakt Pin's Passion haar passie waar om er altijd weer iets speciaal van te maken. Gepersonaliseerde producten geheel op maat en naar wens gemaakt. Wij gaan graag de uitdaging met je aan!