Pin's-Passion-Vattenfall-Windmolen-Pins

Vattenfall

Pins laten maken?

Laat mooie Pins maken voor jouw bedrijf door Pin's Passion. Wij vervaardigen de Pins geheel naar wens aan de hand van je eigen logo en/of ontwerp. Pins versterken de verbinding tussen het bedrijf en de mens.

Door een Pins te dragen, sluit je de organisatie in je hart.

Pins voor bedrijven

Bedrijfspins kunnen de verbinding en betrokkenheid van medewerkers ten aanzien van een bedrijf versterken. Pins met het logo of de huisstijl van een bedrijf leveren dan ook een belangrijke bijdrage aan de identiteit van een bedrijf. Het zorgt voor een saamhorigheidsgevoel onder medewerkers en draagt een sterk beeld uit naar buiten. Tot slot kunnen pins de herkenbaarheid van een bedrijf versterken, bijvoorbeeld wanneer ze op beurzen uitgedeeld worden.

Pins voor stichtingen en goede doelen

Pins voor stichtingen en goede doelen hebben vaak een duidelijke functie. Wanneer je een Pins van een bepaalde stichting draagt laat je zien wie je bent en waar je voor staat. Zelfs maatschappelijke issues kunnen door middel van Pins bespreekbaar gemaakt worden. Door het dragen van een Pins, sluit je de organisatie of het goede doel in je hart. 

Pins voor verenigingen

Het dragen van een Pin met het logo van een vereniging zegt iets over de status van de desbetreffende vereniging, maar ook over de trots van de drager. Een Pins geeft direct weer dat de drager betrokken is bij de vereniging en dat hij of zij dit graag laat zien. Pin's Passion maakt Pins voor allerhande verenigingen, zoals sportverenigingen en wandelverenigingen, maar ook beroepsverenigingen en religieuze verenigingen. 

Pins voor universiteiten en opleidingen

Pin's Passion vervaardigt Pins en Speldjes voor afstudeerceremonies, studiereizen en opleiding gerelateerde evenementen. Studeren is de moeite waard.
Met het afronden van een diploma heb je een voorsprong op de arbeidsmarkt. Als afgestudeerde heb je de WIN-WIN situatie voor je zelf en de werkgever. Pins dragen laten zien waar je gestudeerd hebt, en dat je de opgedane kennis graag in de praktijk wilt brengen.

Pins voor studenten verenigingen

Bij Studenten Verenigingen, Disputen en Sociëteiten staat gezelligheid centraal. Naast het op een prettige manier met elkaar samen zijn, worden gezamenlijke doelen nagestreefd, verbinding gemaakt en geoefend in het debatteren. Pins worden met trots gedragen tijdens de studietijd. En zijn een blijvende herinnering aan een bijzondere periode in je leven!

Pins voor musea

Pins voor musea kunnen een goede schakel vormen tussen de bezoekers en het museum. Ze vormen dan ook een bijzonder aandenken aan het bezoek en zijn uitermate geschikt voor verkoop in de museum shop. 

Pins voor muziekevenementen en concerten

Pins voor muziek evenementen en concerten, of je nou een theatertour, festival of concert bezoekt. Een Pins het perfecte aandenken voor je bezoekers!

Pins voor hotels en horeca

Door middel van Pins met het bedrijfslogo van een hotel, kun je op een eenvoudige maar doeltreffende manier klanten of gasten aan een hotel binden. Daarnaast hebben Pins van hotels een luxe uitstraling, waarmee je precies het juiste gevoel uitdraagt tegenover je gasten en potentiële partners. Uiteraard creëert Pin's Passion Pins en speldjes die volledig aansluiten op de stijl van het hotel. 

Pins voor security en beveiliging

Pins voor security en beveiligingsbedrijven; duidelijk en herkenbaar.

Pins voor broederschap en genootschap

Net als bij Pins van verenigingen, zeggen Pins van deze Clubs iets over de verbinding met de organisatie en de drager van de Pins. Wij ontwerpen en maken Pins voor een breed scala aan Clubs, waaronder Odd Fellows, Ronde Tafel, Lions, Rotary, soroptimisten en lady circle. 

Pins voor carnaval

Pins voor carnavalsfeesten of carnavalsverenigingen vormen een bijzonder aandenken aan het evenement. Pins versterken het thema van de desbetreffende carnavalseditie en markeren op die manier een bijzonder en uiteraard feestelijk moment. De speldjes krijgen dan ook een betekenis van emotionele waarde. 

Keuze uit 17 verschillende kwaliteiten Pins.