Pin's-Passion-Provincie-Flevoland-Kiekendief-gouden-speld

Provincie Flevoland

Spelden laten maken?

Naast alle koninklijke onderscheidingen, kiezen ook bedrijven en verenigingen steeds vaker voor een op maat gemaakte Speld om de waardering uit te spreken naar bijzondere personen en/of bijzondere prestaties. Laat je Spelden maken door Pin's Passion.
Aan de hand van het logo en/of ontwerp, maken wij graag een uniek design voor jou om de waardering uit te spreken.


Jubileum  -  ERELID  -  Lid van Verdienste  -  Waardering  -  Vrijwilliger Speld.

Onderscheiding Spelden:

Een onderscheiding Speld wordt gebruikt om de bijzondere waardering uit te spreken naar je medewerker, vrijwilliger of lid. Deze persoon verdient de zorg en aandacht voor zijn/ haar (jarenlange) inzet. Je bent dankbaar en op een speciaal gekozen moment wil je deze persoon graag in het zonnetje zetten.


Voor elke onderscheiding kunnen we een passende designspeld ontwerpen.

  • Jubileum Spelden.             5 Jaar - 10 Jaar - 12,5 Jaar - 25 Jaar - 40 Jaar - 50 Jaar - 60 Jaar - 70 Jaar  
  • ERELID Spelden.            
  • Lid van Verdienste Spelden.
  • Waardering Spelden.
  • Vrijwilligers Spelden

Unieke Spelden: 

Unieke Spelden worden gemaakt op basis van een gepersonaliseerd ontwerp in goud, zilver of brons verguldsel. Deze Spelden worden in een Koper Warm Geëmailleerde kwaliteit gemaakt. Ook zijn er mogelijkheden om deze unieke Spelden in 2-D of 3-D Reliëf te maken. 


Exclusieve Spelden:

Exclusieve Spelden worden gemaakt in Sterling zilver S925 of in 14 karaat goud. Deze Spelden hebben een zeer luxe uitstraling en elke Speld wordt met de grootste precisie gemaakt. De edelmetalen Spelden worden in Reliëf gemaakt met een Sand blast achtergrond met of zonder emaillen details.
Deze Spelden worden in beperkte oplage gemaakt, en de exclusieve Spelden kunnen met beperkte oplage/ per exemplaar worden nageleverd.

Levering van het pakket:

Wanneer je contact opneemt met Pin's Passion om een serie waarderingsspelden te laten maken, worden alle wensen en details persoonlijk met je besproken. Hierna gaan we met het design aan de slag en werken we een compleet voorstel uit. Na akkoord worden de spelden met de groots zorg per stuk voor je gemaakt welke op een bijpassend moment kunnen worden uitgereikt.

* De Unieke onderscheidingsspelden worden geleverd met een Safety tack sluiting en per stuk verpakt in een pvc of Velours giftbox.  

* De exclusieve Sterling zilveren en 14 karaat Gouden Spelden worden geleverd met een Safety tack sluiting, velours gift box en een echtheid certificaat. 
Als optie kunnen de spelden geleverd worden met een gepersonaliseerde oorkonde.


  • Pin's-Passion-Certificaat-van-Echtheid-Speld-Sterling-Zilver-S925
  • Pin's-Passion-Safety-tack-sluiting-Waardering-Speld
  • Pin's-Passion-PVC-giftbox-Speld
  • Pin's-Passion-Velours-gift-box-Deluxe-Speld
Contact & Bestellen


Inspiratie:

Hieronder vind je diverse inspiratie momenten voor een design welke we graag voor je ontwerpen.