Lees wat klanten vertellen over Pin's Passion in Apeldoorn-Ugchelen

9.3

320 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3
8

correcte en snelle afwikkeling van offerte en opdracht tot uitvoering.

Prima

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

19/08/2019

Jan

10

Altijd uitstekend!

Zeer tevreden! Niet onze eerste en zeker niet onze laatste bestelling bij Pins Passion.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

07/08/2019

Kevin

10

Goed contact gehad. Vriendelijk. Reageren snel en komen met creatieve ideeën? Moet je wel eerst even

Vriendelijk, snel en creatief

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

07/08/2019

Stephanie

10

Snelle en vriendelijke afhandeling van mijn bestelling

Reageren snel en maken prachtige producten. Voor ons een blijver

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

07/08/2019

Jorine

10

Weer helemaal TOP !!!!!!

Voor de 2e keer bestellen wij bij Pins Passion. en dit is ons zeer goed bevallen. Een mooi product voor onze brigade.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

05/08/2019

Kevin

10

Een cadeautje!

Van begin tot eind zeer professioneel en deskundig geholpen door Richelle. Ze dacht mee en we zijn samen tot een heel chique eindresultaat gekomen waar wij jaren mee vooruit kunnen. En toen kwam het moment van het uitpakken... Wat ontzettend leuk gedaan als een echt cadeautje!! Ik ga Pins Passion bij iedereen aanbevelen!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

25/07/2019

Wendy

9

Goed, kordaat en vriendelijk

Positief ingesteld mensen en snelle reacties.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

12/07/2019

Vincent Veldhoen

10

Samen

Hele fijne samenwerking en afstemming, naast een goede inleving. Top!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

09/07/2019

Marcel

10

Zeer openhartig en persoonlijke aandacht!

Pins Passion heeft ons zeer goed geholpen met het tot stand brengen van onze pins! Vanaf moment 1 werden wij persoonlijk benaderd voor onder andere advies en eventuele vragen die wij hadden. Op de mail werd er snel en professioneel beantwoord, of wij werden gebeld als er iets niet helemaal duidelijk was. De Pins zijn zo ontworpen op basis van advies (omdat wij er zelf niet veel verstand van hadden) en we zijn er erg tevreden mee! Het fabriceren duurde ook maar 2 weken. Bovendien konden wij zelf ook het pakketje volgen en wisten daarom op welk tijdstip die ongeveer zou aankomen. De verpakking van de Pins was als een cadeau ingepakt, waardoor het extra leuk was om ze binnen te krijgen! Al met al zijn wij erg tevreden met onze Pins, en bevelen Pins Passion aan voor iedereen!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

27/06/2019

Eva

10

Onwijs goede service.

Er werd meegedacht in het ontwerp van de pin, hij was zeer op tijd geleverd voor mijn deadline en erg tevreden met het uiteindelijke resultaat, de kwaliteit spat van de pins af! Een tevreden klant erbij!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

20/06/2019

Quinn

10

Fijne communicatie, goede service en mooie kwaliteit van product

Fijne communicatie, goede service en mooie kwaliteit van product

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

18/06/2019

Karen

10

Goede communicatie, kwaliteitsproduct verpakt op een mooie manier

De communicatie verliep vanaf het begin al soepel. En ook al waren we niet helemaal op tijd om de levertijd van vijf weken te halen, de pins waren op tijd klaar. Ze zien er uitstekend uit en de verpakking was verrassend.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

17/06/2019

Gabi

10

Geheel volgens afspraak en verwachting

Zeer mooie pins en goede service!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

13/06/2019

M.

10

Top bedrijf!

Super mooie pins ontvangen! Pins Passion omschrijf ik als klant- en servicegericht, meedenkend en kwaliteit! Nogmaals dank.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

12/06/2019

Nicolle

8

Vakmensen

Enthousiaste speldjesmakers, behulpzaam en geduldig met het ontwerp. Doen wat ze beloven...

Aanbevelen?

Ja

24/05/2019

John

Pin's Passion
Mettaweg 20 
7339 ES Apeldoorn-Ugchelen


Contactgegevens

 +31- 055-5400600

 06 - 51 70 84 99

 info@pinspassion.nl


Privacyverklaring

KVK

08025593

Openingstijden

Maandag - Vrijdag 08:00 - 17:00

Zaterdag - Zondag Gesloten

Online 24 uur per dag bereikbaar

Pin’s Passion: "Onze passie voor Pins, gaat verder dan het maken van een speldje!"

Beoordeling door klanten: 9,3/10 - 286 beoordelingen