Pin's-Passion-KFC-Customerservice-Pins

KFC

Lees wat klanten vertellen over Pin's Passion in Apeldoorn-Ugchelen

9.4

407 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4
10

Super

Correcte dienst, niets op aan te merken. Pins werden zeer verzorgd geleverd. 100% tevredenheid !

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

16/07/2021

Tom

10

Het resultaat is nog beter dan ik had durven denken.

Mijn ervaring is zoals ik het niet had durven wensen! Vanaf de plaatsing van de opdracht tot aan het eind resultaat netjes te woord gestaan en goed geadviseerd en geïnformeerd. Een hele fijne ervaring en ik iedereen zeker kan aanraden!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

14/07/2021

Hans

Bedrijfsnaam: Wilthagen Performance Archery

10

Veel kwaliteit!!! Zowel in eindproduct als in proces, communicatie en klantgerichtheid.

Prima, mooi eindresultaat! Het hele proces vanaf het eerste contact tot aan de eindlevering is erg professioneel en klantvriendelijk geweest. Echt goed gedaan, complimenten. Zo hoort het, maar het is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Zelfbewustheid, weten wat je wilt en kwaliteit winnen altijd!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

01/07/2021

Frans Bruinsma

Bedrijfsnaam: RKDSV

10

Heel prettig meegedacht!

Zowel in het proces over planning en mogelijkheden, waarin ik af en toe pauzes liet vallen door drukke agenda, als in het nadenken over de pin zelf, werd uiterst vriendelijk meegedacht.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

21/06/2021

Nelleke

Bedrijfsnaam: -

8

Super klant vriendelijk dus echt een mooi product geleverd

Denken super mee met de klant en communicate is ook zeer goed. Geven vlot antwoord op je vragen . Als je iets leuks wilt maken ben je hier zeker op de juiste plaats. Ik heb een jubileum pin laten maken en tijdens het ontwerp vol op ruimte om veranderingen door te voeren .

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

15/06/2021

Dirk

Bedrijfsnaam: Mazda rx 7 club

9

Erg prettig en meedenkend bedrijf om mee samen te werken.

Wij hadden een specifieke wens waar Pins Passion ons erg prettig in heeft geadviseerd en geholpen. De wens was een pin te ontwikkelen die geschikt is voor een winterjas waarmee dagelijks actief gewerkt wordt in de kou, regen en sneeuw. Ze kwamen snel met een mooi gepast voorstel waarbij eerst netjes een voorbeeld pin werd opgestuurd. Vervolgens werd er mee gedacht in het ontwerp waarbij snel en prettig geschakeld werd. De pins werden ruim op tijd geleverd. Kortom erg prettig om mee samen te werken!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

09/06/2021

Inge

Bedrijfsnaam: Cyclus

9

Mooi resultaat

De service was prima, wij hadden een strakke deadline maar dit is geheel naar wens geregeld.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

08/06/2021

Desiree

Bedrijfsnaam: DEESgrafisch

10

Super service

Helemaal blij met het snelle schakelen van Pins Passion. Zeker een aanrader!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Speldjes

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

07/06/2021

Marita

Bedrijfsnaam: Adwise

10

Prettige samenwerking met prachtig resultaat.

Het contact met Pins Passion verliep steeds heel persoonlijk. Ze denken goed mee en komen hun afspraken na. Met als resultaat een prachtige pin. Aanrader!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

27/05/2021

Rianne

10

Heel tevreden!

Snelle levering, goed advies, uitstekende service. Bedankt om echt mee te denken met ons merk!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

26/05/2021

Charlotte

8

Enthousiast en meedenkend

Ze nemen uitgebreid de tijd om je te adviseren en hebben met recht passie voor hun vak.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

19/05/2021

Sabine

Bedrijfsnaam: NV Bergkwartier

9

Heel erg fijn!

Het contact met PinsPassion was heel erg prettig en persoonlijk. De Pins waren erg snel klaar en werden in een prachtig doosje geleverd, bovendien waren de Pins helemaal naar wens. Al met al dus een ontzettend fijne ervaring!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

07/05/2021

Jet

Bedrijfsnaam: Amsterdamsch Medisch Damesch Dispuut ‘Epione’

9

Geweldig

Hoe alles geregeld was en ingepakt voelde me net als een klein kind met sinterklaas. Super service en een fijn voorgesprek. Groetjes stephan deurloo Deurloo Security Services

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Speldjes

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

04/05/2021

Stephan Deurloo

Bedrijfsnaam: Deurloo security services

9

Mooie pins goede service

Heel fijn samen werken met Pins Passion en Gustaaf.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

19/04/2021

Olaf Arkauer

Bedrijfsnaam: SUITE702

10

Topservice in alle hartelijkheid

Na offertevraag meteen feedback en deskundig consult. Meedenkende producent. Transparant in de processen en zeer keurig in het behalen van de vooropgestelde deadline!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

15/04/2021

Wouter Kersbergen

Bedrijfsnaam: Spindokter

Pin's Passion
Mettaweg 20 
7339 ES Apeldoorn-Ugchelen


Contactgegevens

 0555400600

 06 - 51 70 84 99

 info@pinspassion.nl


Privacyverklaring

KVK

08025593

Openingstijden

Maandag - Vrijdag 08:00 - 17:00

Zaterdag - Zondag Gesloten

Online 24 uur per dag bereikbaar