Lees wat klanten vertellen over Pin's Passion in Apeldoorn-Ugchelen

9.4

377 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4
10

Pins Passion heeft vakmanschap en passie m.b.t. het maken van pins overtuigend laten zien!

Persoonlijke en prettige benadering, meedenken met de wens van de klant, tevredenheid van de klant staat duidelijk voorop. Hiervoor wordt ruim de tijd genomen zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Het vakmanschap spreekt voor zich als je de voorbeelden van eerder gemaakte pins ziet. Bereikbaarheid is heel goed, zowel per mail als telefoon en op locatie. Het vertrouwen in Pins Passion heeft ons een tailormade familiespeld opgeleverd die wij en de volgende generaties nog lang met gepaste trots zullen dragen!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

Vandaag

Ancora

10

Professional communication, good quality pins

The communication was very friendly and professional, the pins were delivered faster than we expected and we are very happy with the final result!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

01/12/2020

Mariya

10

Met passie en betrokken

De naam van het bedrijf dekt echt de lading. Vanaf het eerste contact tot aan ontwerp en levering straalt dit bedrijf uit dat ze betrokken zijn en voor kwaliteit gaan. Hele goede ervaringen mee.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

26/11/2020

Ingrid

Bedrijfsnaam: Joop Weeink Uitvaartverzorging

9

Perfect geholpen

Vlot en vriendelijk contact, mooi ontwerp, erg tevreden.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

22/11/2020

Thomas

10

Onze hoge verwachtingen werden enkel maar overtroffen!

Door het lezen van de online reviews en de website van Pin's Passion hadden we hoge verwachtingen. En deze werden enkel en alleen maar overtroffen. Een zeer vlotte en klantgerichte benadering. Een vriendelijk telefoongesprek waar alles zeer duidelijk uitgelegd werd (eerste keer dat we pins lieten maken) en waar we goed geadviseerd werden. Correct, stipt en transparant mailverkeer tijdens het bestel- en productieproces. En een mooie levering van prachtige pins. Kortom, meer dan een aanrader!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

13/11/2020

VMS

10

Wij hebben een ontzettend leuk contact met m.n. Gustaaf gehad.

Wij hebben een ontzettend leuk contact met m.n. Gustaaf gehad.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

12/11/2020

Ibelien

Bedrijfsnaam: st. Alde Fryske Tsjerken

10

Dit zijn geen pins, dit zijn ridderschapordes!

Heel goed gevoel bij iemand die zich inleeft in wat de klant wilt!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

11/11/2020

Huub

Bedrijfsnaam: Golfclub Mariënweide

10

Profesioneel, zeer klantgericht, flexibel en erg prettig in de samenwerking

Vanaf het eerste contact tot en met het versturen van de pin's met kaartje, was de begeleiding erg goed. Er werd erg goed geluisterd naar onze wensen en actief meegedacht. Hierdoor is een beter product ontstaan. Ook ben ik onder de indruk van de kennis en de flexibiliteit ook tijdens het proces. Het voelde als een gezamenlijk traject met een zeer goede uitkomst. Hartelijk dank daarvoor!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

10/11/2020

Jos

Bedrijfsnaam: Vattenfall

10

Professioneel, zeer verzorgde zending/aanlevering en prettige communicatie

Na een prettig telefonisch contact, een snelle offerte, helder en professioneel. Na opdracht correcte afhandeling en als bonus, wanneer de pins geleverd worden, is de zending duidelijk met zorg verpakt in een mooie box, zelfs met lintje/strikje eromheen. Van A-Z alles keurig geregeld!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

29/10/2020

Corina

Bedrijfsnaam: UvA

10

Fijne samenwerking - kennis van zaken

Fijne samenwerking - er wordt goed meegedacht om het product te ontvangen waar je naar op zoek bent.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

20/10/2020

Els

Bedrijfsnaam: vFAS

10

Geweldige service en mooie pins!

Voor het bestellen van pins voor onze vereniging ben ik ontzettend goed en klantvriendelijk geholpen. De persoonlijke service, uitgebreide productkennis, snelle levering én mooie pins hebben gezorgd voor een fijne ervaring met Pin's Passion.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

07/10/2020

Daphne

Bedrijfsnaam: Di-Et-Tri

10

Geweldig

Wat een super bedrijf denken goed mee met een super gaaf resultaat

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

05/10/2020

Leonie

10

Met oog voor de klant werd er top advies en product geleverd!

Super!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

17/09/2020

Grytsje

Bedrijfsnaam: SV caduceus

9

Geweldige ervaring

Zeer meedenkend in het ontwerpen van de coin. Goed overleg. Zorgvuldige uitvoering van de opdracht. En je ziet als je het pakket met je coins ontvangt dat de liefde voor het vak en de aandacht voor de klant 100% in het dna van Pin's Passion zit.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

04/09/2020

Somers

Bedrijfsnaam: Stichting Help Ze Thuiskomen

10

Prachtige producten en een prettige en heldere communicatie

Prachtige producten en een prettige en heldere communicatie.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

02/09/2020

Lucrees

Pin's Passion
Mettaweg 20 
7339 ES Apeldoorn-Ugchelen


Contactgegevens

 0555400600

 06 - 51 70 84 99

 info@pinspassion.nl


Privacyverklaring

KVK

08025593

Openingstijden

Maandag - Vrijdag 08:00 - 17:00

Zaterdag - Zondag Gesloten

Online 24 uur per dag bereikbaar