Pin's-Passion-KFC-Customerservice-Pins

KFC

Lees wat klanten vertellen over Pin's Passion in Apeldoorn-Ugchelen

9.4

396 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4
9

Heel erg fijn!

Het contact met PinsPassion was heel erg prettig en persoonlijk. De Pins waren erg snel klaar en werden in een prachtig doosje geleverd, bovendien waren de Pins helemaal naar wens. Al met al dus een ontzettend fijne ervaring!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

07/05/2021

Jet

Bedrijfsnaam: Amsterdamsch Medisch Damesch Dispuut ‘Epione’

9

Geweldig

Hoe alles geregeld was en ingepakt voelde me net als een klein kind met sinterklaas. Super service en een fijn voorgesprek. Groetjes stephan deurloo Deurloo Security Services

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Speldjes

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

04/05/2021

Stephan Deurloo

Bedrijfsnaam: Deurloo security services

9

Mooie pins goede service

Heel fijn samen werken met Pins Passion en Gustaaf.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

19/04/2021

Olaf Arkauer

Bedrijfsnaam: SUITE702

10

Topservice in alle hartelijkheid

Na offertevraag meteen feedback en deskundig consult. Meedenkende producent. Transparant in de processen en zeer keurig in het behalen van de vooropgestelde deadline!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

15/04/2021

Wouter Kersbergen

Bedrijfsnaam: Spindokter

10

Snelle en fijne communicatie, en een geweldige resultaat!!

Heel klantvriendelijk en altijd super snelle reactie. Bij mij ontwerp kreeg ik passend advies voor het uitwerken van de pins, met een ontwerp tekening. Het eind resultaat van de pins zijn echt geweldig, super blij mee! Bedankt!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Speldjes

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

31/03/2021

Lars

10

Super echt een top service denkt goed met je mee.

Super echt een top service denkt goed met je mee zeker een aanrader.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

31/03/2021

Nick

Bedrijfsnaam: Security Force

10

Korte lijnen, goed contact en top product

Mijn ervaringen met Pins Passion zijn zeer goed. Door het contact met Richelle hebben we snel kunnen schakelen en zij begreep precies wat ik met mijn ontwerp voor ogen had. Resultaat: prachtige Pins

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

30/03/2021

Kirsten

Bedrijfsnaam: KA-GO

10

Hoge kwaliteit, met passie verzorgd

Ik ben vlot en professioneel geholpen en voorzien van advies. Er is goed geluisterd tijdens de ontwerp fase wat geresulteerd heeft in een voor ons perfecte pin.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

17/03/2021

Ton

9

Plezierig

Professioneel

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

17/03/2021

Freek

Bedrijfsnaam: RC The Big Stones

10

prima

ze worden volgende week uitgedeeld, ben dus ook benieuwd naar de reacties

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Speldjes

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

17/03/2021

Guido

Bedrijfsnaam: GrafiekGroep

10

Maatwerk en veel passie voor het product

Pins Passion heeft veel aandacht voor de wensen van de klant, dat zie je nog maar zelden tegenwoordig. We hebben samen een product kunnen ontwikkelen dat helemaal op maat is gemaakt voor de doelgroep jongeren (13-18 jaar). Je merkt dat Pins Passion zijn naam eer aandoet: ze hebben oprechte passie voor het product en veel plezier in het samenwerken met de klant.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

15/02/2021

Janneke

Bedrijfsnaam: Kunstbende

10

Top ervaring! Uitstekende service!

Wat begon als een leuk idee, pakte uit als een ontzettend mooi ontwerp en uiteindelijk een heel gaaf product. Het eindresultaat is een mooi product van superkwaliteit en ruim op tijd geleverd. Ontzettend blij mee. Heel erg bedankt!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

15/02/2021

David

Bedrijfsnaam: Robotics Solutions

10

Perfecte Pins en superklantvriendelijk

1 van mijn favoriete zakelijke contacten. Ieder jaar is het weer een feestje om de doos pins binnen te krijgen. Hele fijne service en bovendien prachtige pins. Absolute aanrader! Bruin cafe JaxX

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

02/02/2021

Yonne

Bedrijfsnaam: Bruin cafe JaxX

8

Contact liep vlot en goede service

Pins passion heeft goed meegedacht en snel de opdracht uitgevoerd. Vanwege kerstdrukte bij postnl heeft Pinspassion zelf de pins bij ons afgeleverd! Klasse!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

27/01/2021

Aafke

10

very good

Sorry I do not reads Dutch therefore I cannot properly understand the questions. I would like to say that I am very happy about your pins. Many thanks! Mauro Baudino

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

19/01/2021

Mauro Baudino

Bedrijfsnaam: Baudino

Pin's Passion
Mettaweg 20 
7339 ES Apeldoorn-Ugchelen


Contactgegevens

 0555400600

 06 - 51 70 84 99

 info@pinspassion.nl


Privacyverklaring

KVK

08025593

Openingstijden

Maandag - Vrijdag 08:00 - 17:00

Zaterdag - Zondag Gesloten

Online 24 uur per dag bereikbaar