Lees wat klanten vertellen over Pin's Passion in Apeldoorn-Ugchelen

9.4

386 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4
10

Maatwerk en veel passie voor het product

Pins Passion heeft veel aandacht voor de wensen van de klant, dat zie je nog maar zelden tegenwoordig. We hebben samen een product kunnen ontwikkelen dat helemaal op maat is gemaakt voor de doelgroep jongeren (13-18 jaar). Je merkt dat Pins Passion zijn naam eer aandoet: ze hebben oprechte passie voor het product en veel plezier in het samenwerken met de klant.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

15/02/2021

Janneke

Bedrijfsnaam: Kunstbende

10

Top ervaring! Uitstekende service!

Wat begon als een leuk idee, pakte uit als een ontzettend mooi ontwerp en uiteindelijk een heel gaaf product. Het eindresultaat is een mooi product van superkwaliteit en ruim op tijd geleverd. Ontzettend blij mee. Heel erg bedankt!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

15/02/2021

David

Bedrijfsnaam: Robotics Solutions

10

Perfecte Pins en superklantvriendelijk

1 van mijn favoriete zakelijke contacten. Ieder jaar is het weer een feestje om de doos pins binnen te krijgen. Hele fijne service en bovendien prachtige pins. Absolute aanrader! Bruin cafe JaxX

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

02/02/2021

Yonne

Bedrijfsnaam: Bruin cafe JaxX

8

Contact liep vlot en goede service

Pins passion heeft goed meegedacht en snel de opdracht uitgevoerd. Vanwege kerstdrukte bij postnl heeft Pinspassion zelf de pins bij ons afgeleverd! Klasse!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

27/01/2021

Aafke

10

very good

Sorry I do not reads Dutch therefore I cannot properly understand the questions. I would like to say that I am very happy about your pins. Many thanks! Mauro Baudino

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

19/01/2021

Mauro Baudino

Bedrijfsnaam: Baudino

10

Mooie afwerking en layout

Goed contact en levering volgens afspraak. Mooie kwaliteit!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

15/01/2021

Tonny

Bedrijfsnaam: DOS'37

10

Heel mooi werk!

Zeer vriendelijke mailcommunicatie, snellere levering dan verwacht en heel mooie pins.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

04/01/2021

Andy

Bedrijfsnaam: Glowbus

10

Prachtige pins!

Wij wilden op korte termijn een klein aantal pins; 3 gouden en 10 bronskleurige van ons logo. Het contact met Pins Passion was heel prettig, in iedere stap van het maakproces werden wij meegenomen en werd overlegd, ook over de juiste tekst op de bijbehorende oorkonden. En het resultaat mag er zijn! Het was bijzonder prettig om zo’n persoonlijk en zorgvuldig traject in korte tijd met elkaar door te lopen. Ook de wijze waarop de pins werden verpakt getuigt van een zorgvuldige en zeer client vriendelijke benadering. Kortom; wij kenden Pins Passion niet maar zijn uitermate tevreden!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

30/12/2020

Rudy

Bedrijfsnaam: Stichting Voorkoming Kind ermishandeling

10

TOP service! Ze zijn de beste van NL!

TOP service! Ze zijn de beste van NL!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

17/12/2020

Iliass

Bedrijfsnaam: Circle Hospitality

10

Pins Passion heeft vakmanschap en passie m.b.t. het maken van pins overtuigend laten zien!

Persoonlijke en prettige benadering, meedenken met de wens van de klant, tevredenheid van de klant staat duidelijk voorop. Hiervoor wordt ruim de tijd genomen zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Het vakmanschap spreekt voor zich als je de voorbeelden van eerder gemaakte pins ziet. Bereikbaarheid is heel goed, zowel per mail als telefoon en op locatie. Het vertrouwen in Pins Passion heeft ons een tailormade familiespeld opgeleverd die wij en de volgende generaties nog lang met gepaste trots zullen dragen!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

04/12/2020

Ancora

10

Professional communication, good quality pins

The communication was very friendly and professional, the pins were delivered faster than we expected and we are very happy with the final result!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

01/12/2020

Mariya

10

Met passie en betrokken

De naam van het bedrijf dekt echt de lading. Vanaf het eerste contact tot aan ontwerp en levering straalt dit bedrijf uit dat ze betrokken zijn en voor kwaliteit gaan. Hele goede ervaringen mee.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

26/11/2020

Ingrid

Bedrijfsnaam: Joop Weeink Uitvaartverzorging

9

Perfect geholpen

Vlot en vriendelijk contact, mooi ontwerp, erg tevreden.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

22/11/2020

Thomas

10

Onze hoge verwachtingen werden enkel maar overtroffen!

Door het lezen van de online reviews en de website van Pin's Passion hadden we hoge verwachtingen. En deze werden enkel en alleen maar overtroffen. Een zeer vlotte en klantgerichte benadering. Een vriendelijk telefoongesprek waar alles zeer duidelijk uitgelegd werd (eerste keer dat we pins lieten maken) en waar we goed geadviseerd werden. Correct, stipt en transparant mailverkeer tijdens het bestel- en productieproces. En een mooie levering van prachtige pins. Kortom, meer dan een aanrader!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

13/11/2020

VMS

10

Wij hebben een ontzettend leuk contact met m.n. Gustaaf gehad.

Wij hebben een ontzettend leuk contact met m.n. Gustaaf gehad.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

12/11/2020

Ibelien

Bedrijfsnaam: st. Alde Fryske Tsjerken

Pin's Passion
Mettaweg 20 
7339 ES Apeldoorn-Ugchelen


Contactgegevens

 0555400600

 06 - 51 70 84 99

 info@pinspassion.nl


Privacyverklaring

KVK

08025593

Openingstijden

Maandag - Vrijdag 08:00 - 17:00

Zaterdag - Zondag Gesloten

Online 24 uur per dag bereikbaar