Lees wat klanten vertellen over Pin's Passion in Apeldoorn-Ugchelen

9.4

365 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4
10

Met oog voor de klant werd er top advies en product geleverd!

Super!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

17/09/2020

Grytsje

Bedrijfsnaam: SV caduceus

9

Geweldige ervaring

Zeer meedenkend in het ontwerpen van de coin. Goed overleg. Zorgvuldige uitvoering van de opdracht. En je ziet als je het pakket met je coins ontvangt dat de liefde voor het vak en de aandacht voor de klant 100% in het dna van Pin's Passion zit.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

04/09/2020

Somers

Bedrijfsnaam: Stichting Help Ze Thuiskomen

10

Prachtige producten en een prettige en heldere communicatie

Prachtige producten en een prettige en heldere communicatie.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

02/09/2020

Lucrees

10

Prachtige pins, goede service

Wat een fijne samenwerking! Denken in oplossingen en meekijken tijdens het hele proces. Kan stiekem eigenlijk niet wachten tot volgens jaar.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

10/08/2020

Anne Claire van der Lugt

Bedrijfsnaam: Nierstichting

10

Vlot, behulpzaam en prachtig eindresultaat.

Er wordt persoonlijk advies gegeven en daarna een proefdruk van hoe de pin eruit komt te zien. Dit alles zeer vlot en het eindresultaat is super! Het pakket kwam ook nog eens sneller binnen dan verwacht!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

08/07/2020

Jolien

10

Zeer fijn en gepassioneerd.

Vanaf moment 1 voelde ik me thuis bij PinsPassion en werd ik serieus genomen met al mijn ideëen en opmerkingen. Een hele fijne samenwerking met een prachtig resultaat dat met passie gedragen gaat worden.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

08/06/2020

Lynn

Bedrijfsnaam: AS GOOD AS GOLD

10

Snel geleverd en prima kwaliteit

De kwaliteit is altijd prima, en mooi verpakt. Dit keer waren ze ook al veel sneller klaar dan de normale '5 weken'.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

31/05/2020

Gabi

Bedrijfsnaam: Harmonie de Pionier

10

Service goed en snel, product top

De pinnetjes zien er erg goed uit, service was goed, alles was veel sneller geregeld dan verwacht!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

16/05/2020

Kasper

Bedrijfsnaam: STV STUK

10

Prachtige kwaliteit!

Wat een geweldig resultaat! Echt heel erg blij mee!!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

12/05/2020

Eric

Bedrijfsnaam: Oblivion

10

Erg tevreden met de mooie Pins

Het voorbeeld dat ik had gegeven is precies goed nagemaakt en heel mooi afgewerkt. Ik ben erg blij met het resultaat. Ook was de communicatie erg goed. Ik werd goed geholpen en er werd altijd snel geantwoord. Alles werd goed besproken, waardoor de pins helemaal gelukt waren zoals ik wou.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

15/04/2020

Lidewei

10

Fijne mensen en snelle reactie

Fijne mesen bij Pins passion, contact verliep soepel en de levertijden worden gehaald. Ik ben zeer tevreden.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

14/04/2020

Frank

Bedrijfsnaam: Splendid

10

Prachtig eindresultaat

Prettige samen werking tot een mooi eindresultaat.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

10/04/2020

Roeland

10

TOPPER!!!!

Keer op keer, top kwaliteit voor een hele nette prijs!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

06/04/2020

Rob

9

Geweldige kwaliteit, service en prijs!

Snelle en goede communicatie over het ontwerp van de manchetknopen. Er wordt goed met je meegedacht. De manchetknopen werden netjes binnen de aangegeven 5 weken bezorgd. Ze werden geleverd in een mooi doosje. Mooie kwalitieit!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

06/04/2020

Ellen van der Meer

Bedrijfsnaam: K.N.P.S.V.

10

Top service en kwaliteit!

Van advies tot design en het afgeleverde product zijn wij meer dan tevreden. Een absolute aanrader voor een verrijking van je merk.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

19/03/2020

Sjoerd

Bedrijfsnaam: Blushing | The Burger Room

Pin's Passion
Mettaweg 20 
7339 ES Apeldoorn-Ugchelen


Contactgegevens

 0555400600

 06 - 51 70 84 99

 info@pinspassion.nl


Privacyverklaring

KVK

08025593

Openingstijden

Maandag - Vrijdag 08:00 - 17:00

Zaterdag - Zondag Gesloten

Online 24 uur per dag bereikbaar