Lees wat klanten vertellen over Pin's Passion in Apeldoorn-Ugchelen

9.4

361 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4
10

Vlot, behulpzaam en prachtig eindresultaat.

Er wordt persoonlijk advies gegeven en daarna een proefdruk van hoe de pin eruit komt te zien. Dit alles zeer vlot en het eindresultaat is super! Het pakket kwam ook nog eens sneller binnen dan verwacht!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

08/07/2020

Jolien

10

Zeer fijn en gepassioneerd.

Vanaf moment 1 voelde ik me thuis bij PinsPassion en werd ik serieus genomen met al mijn ideëen en opmerkingen. Een hele fijne samenwerking met een prachtig resultaat dat met passie gedragen gaat worden.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

08/06/2020

Lynn

Bedrijfsnaam: AS GOOD AS GOLD

10

Snel geleverd en prima kwaliteit

De kwaliteit is altijd prima, en mooi verpakt. Dit keer waren ze ook al veel sneller klaar dan de normale '5 weken'.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

31/05/2020

Gabi

Bedrijfsnaam: Harmonie de Pionier

10

Service goed en snel, product top

De pinnetjes zien er erg goed uit, service was goed, alles was veel sneller geregeld dan verwacht!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

16/05/2020

Kasper

Bedrijfsnaam: STV STUK

10

Prachtige kwaliteit!

Wat een geweldig resultaat! Echt heel erg blij mee!!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

12/05/2020

Eric

Bedrijfsnaam: Oblivion

10

Erg tevreden met de mooie Pins

Het voorbeeld dat ik had gegeven is precies goed nagemaakt en heel mooi afgewerkt. Ik ben erg blij met het resultaat. Ook was de communicatie erg goed. Ik werd goed geholpen en er werd altijd snel geantwoord. Alles werd goed besproken, waardoor de pins helemaal gelukt waren zoals ik wou.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

15/04/2020

Lidewei

10

Fijne mensen en snelle reactie

Fijne mesen bij Pins passion, contact verliep soepel en de levertijden worden gehaald. Ik ben zeer tevreden.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

14/04/2020

Frank

Bedrijfsnaam: Splendid

10

Prachtig eindresultaat

Prettige samen werking tot een mooi eindresultaat.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

10/04/2020

Roeland

10

TOPPER!!!!

Keer op keer, top kwaliteit voor een hele nette prijs!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

06/04/2020

Rob

9

Geweldige kwaliteit, service en prijs!

Snelle en goede communicatie over het ontwerp van de manchetknopen. Er wordt goed met je meegedacht. De manchetknopen werden netjes binnen de aangegeven 5 weken bezorgd. Ze werden geleverd in een mooi doosje. Mooie kwalitieit!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

06/04/2020

Ellen van der Meer

Bedrijfsnaam: K.N.P.S.V.

10

Top service en kwaliteit!

Van advies tot design en het afgeleverde product zijn wij meer dan tevreden. Een absolute aanrader voor een verrijking van je merk.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

19/03/2020

Sjoerd

Bedrijfsnaam: Blushing | The Burger Room

10

Geweldige service

De produktie duurde iets langer dan verwacht, maar omdat ik de pin's nodig had werd alles in het werk gesteld om deze tijdig af te leveren. De pin's zien er prachtig uit volledig cingorm verwachting.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

06/03/2020

Tim

Bedrijfsnaam: Vennep Flyers

10

afspraak = afspraak , ook bij korte levertijden

afspraak = afspraak , ook bij korte levertijden

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

02/02/2020

Bob

Bedrijfsnaam: Stichting Ketelbinkie

10

Happy returning customer

Will order more in the future :)

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

20/01/2020

Kevin

Bedrijfsnaam: LuGus Studios

10

Super!!!!

Mooie pins prachtig afgewerkt en super kwaliteit geleverd

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

08/01/2020

Rob

Bedrijfsnaam: F.M.O.K

Pin's Passion
Mettaweg 20 
7339 ES Apeldoorn-Ugchelen


Contactgegevens

 0555400600

 06 - 51 70 84 99

 info@pinspassion.nl


Privacyverklaring

KVK

08025593

Openingstijden

Maandag - Vrijdag 08:00 - 17:00

Zaterdag - Zondag Gesloten

Online 24 uur per dag bereikbaar