Pin's-Passion-KFC-Customerservice-Pins

KFC

Lees wat klanten vertellen over Pin's Passion in Apeldoorn-Ugchelen

9.4

423 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4
10

Boven verwachting

Fijn dat Pins Passion klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan, Van ontwerp, meedenken tot de persoonlijke bezorging waa top. En het resultaat, boven verwachting!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

07/10/2021

Richard

Bedrijfsnaam: Molaris Beheer

10

Goede service en prachtig resultaat

We hadden pins nodig op korte termijn en werden hier ontzettend goed en professioneel bij geholpen. Het resultaat was helemaal naar wens!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

27/09/2021

Kristel

Bedrijfsnaam: Luxury By Nature

10

Heel correct, kwaliteit hoog in het vaandel.

-

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

22/09/2021

Gea van Klompenburg

Bedrijfsnaam: Zorgboerderij de Grote Wiede

10

Snelle levering, persoonlijke service.

Telefonisch goed bereikbaar en contact gehad, ook een wijziging werd goed opgepakt een meteen verwerkt. Advies op maat. De levering was sneller dan ik had gedacht en ik ben heel blij met het eindresultaat.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

22/09/2021

Moniek

Bedrijfsnaam: Fris NS

10

Het was een geweldige ervaring om samen te werken

Ik had een paar vragen en ze begrepen mij direct. Nadat wij het ontwerp hadden besproken en beoordeelt was de levering sneller dan verwacht. De kwaliteit is geweldig en je ziet dat er met veel passie gewerkt is aan mijn project. Een enorme aanrader!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

21/09/2021

astrid

Bedrijfsnaam: one bridge bv

10

Wonderfully made with passion!

I was absolutely surprised by the gift box that came with the pins! I feel like I was the customer instead of a seller. The pins were in great quality, beautiful, shiny, and the gold-lined designs were better than I imagined! The only thing perhaps was that one particular color was slightly off, but not enough to ruin the general experience.

Would you recommend us?

Ja

16/09/2021

Aurelia

10

Geweldig

Wij zijn super blij met onze aankoop voor onze vereniging mooie speld en we zijn super netjes geholpen bedankt Gr Silvana

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

07/09/2021

silvana kauwenberg

Bedrijfsnaam: cv De vrolijkedoortrekkers

10

geweldige service

Snelle service en er werd goed meegedacht!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Speldjes

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

23/08/2021

Laura

9

Prima service

Van begin tot eind prima verzorgd.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

17/08/2021

Ferdie

Bedrijfsnaam: Dutch Cuisine

10

Strak en professioneel

Snel en vakkundig geholpen en blij met eindresultaat. Aanrader.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

11/08/2021

Daan

Bedrijfsnaam: Budo Club Lu Gia Jen

10

Top kwaliteit van product en service

Zeer prettig.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

10/08/2021

Lein

10

Great service team

The team was very reactive to my email asking for additional information about their services. The design and product were perfect for our employee of the month program. I highly recommend them for any purposes where you want that nice little extra gift for an honest price.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

05/08/2021

Mathieu

9

Goede en vlotte service en een mooi product

Pins Passion is vlot met reageren en denkt goed mee om (in ons geval) een mooie Pins te maken.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

05/08/2021

Laska

Bedrijfsnaam: Stichting KMVK

10

Excellent and wonderful

Pins Passion team are highly experienced, they deliver perfect results and on time. Super friendly customer service, they even help to improve and deliver a better item that you had in mind. The quality of work and the finishing till the very end is just perfect. We’re very pleased and happy with their work and will certainly have more requests. We will certainly recommend Pin’s Passion to all of our contacts. Thank you for the wonderful Pins that were delivered to 50 Ambassadors in Brussels. Sincerely, Steve Knowles CEO & Founder Business Executive Service Company www.besc.be

Would you recommend us?

Ja

01/08/2021

Steve

Bedrijfsnaam: Business Executive Service Company

10

Verwachtingen overtroffen

We hadden vanuit de Zwolsche Athletische Club nogal wat wensen. In een persoonlijk gesprek zijn ons de mogelijkheden en onmogelijkheden goed uitgelegd. Het resultaat is fantastisch.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

29/07/2021

Remco Voorhorst

Bedrijfsnaam: Zwolsche Athletische Club

Pin's Passion
Mettaweg 20 
7339 ES Apeldoorn-Ugchelen


Contactgegevens

 0555400600

 06 - 51 70 84 99

 info@pinspassion.nl


Privacyverklaring

KVK

08025593

Openingstijden

Maandag - Vrijdag 08:00 - 17:00

Zaterdag - Zondag Gesloten

Online 24 uur per dag bereikbaar