Pin's-Passion-KFC-Customerservice-Pins

KFC

Lees wat klanten vertellen over Pin's Passion in Apeldoorn-Ugchelen

9.5

530 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.5
9

Fantastische pins/speldjes

Na deskundige advies en ontwerp hebben we fantastische pins/speldjes binnengekregen. De kwaliteit spat er meteen vanaf en we zijn er heel blij mee!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

Vandaag

Harold

Bedrijfsnaam: Dorpsraad

10

10

De pins zijn geweldig. Alles verliep goed. Kortom een leuk bedrijf om mee te werken.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

Vandaag

Marjolein

Bedrijfsnaam: Collectie DE.GROEN

10

Mijn verwachting is volledig vervuld!!!

Super tof contact, Professioneel advies Snelle service Duidelijke afspraken AF!!! TOP RESULTAAT

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

26/11/2022

Jo Beerden

Bedrijfsnaam: JEEBEE_brush

10

Helemaal top

Ik had Pins passion gecontacteerd om met enige spoed 100 pins te laten maken. Deze zin naar behoren en op tijd afgeleverd. Waarvoor dank

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

24/11/2022

Tim

10

Hele goed ervaring

Klantvriendelijk, behulpzaam, goede kwaliteit, snelle service.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

22/11/2022

Linda Verkerk

Bedrijfsnaam: Leisure Expert Group

10

Top

Vlotte afspraken zonder gedoe. Aangename communicatie, alles perfect in orde zoals afgesproken. Goed meegedacht mbt het design. Wij zijn super tevreden!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

19/11/2022

Rianne

10

Prachtige Pins geleverd

Het idee en ontwerp komt van mijzelf maar dan moet dat nog omgezet worden naar een Pin. Gustaaf heeft daar gevoel voor en heeft me meer dan goed geholpen en prachtige pins geleverd. Bedankt.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

17/11/2022

Marc

10

Heel fijne service

Zoals gewoonlijk, goeie service van begeleiding en product tot levering! Heel tevreden van Pin's Passion.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

10/11/2022

Samantha

Bedrijfsnaam: M Leuven

10

Altijd netjes, snel en klantvriendelijk geleverd

Tot volgend jaar!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

09/11/2022

Yonne

Bedrijfsnaam: Bruin café JaxX

10

Professioneel advies, vriendelijke medewerkers, goed bereikbaar en snelle levering!

Als vereniging waren wij op zoek naar mooie pins voor ereleden. Het contact met Pins passion was zeer naar tevredenheid: goed telefonisch bereikbaar, snelle service en een zeer meedenkend in wat wij voor ogen hadden. Het eindresultaat is dan ook prachtig!!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

09/11/2022

Marion

10

Beautiful product

Pins created with love and passion with a lot of attention.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

01/11/2022

Teresa

10

Doen wat je belooft

Correct verzorgd

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Speldjes

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

17/10/2022

Gert van de Bovenkamp

Bedrijfsnaam: NOA

10

Mooie kwaliteit en superleuk contact

Ik was al langere tijd op zoek naar een bedrijf wat een mooie kwaliteit pins kon maken en ik ben gelukkig op de juiste plek terecht gekomen. Het werd een project waar ik financiële medestanders in nodig had, maar het resultaat is het absoluut waard. Dankzij het enthousiasme en zeker ook het geduld van Gustaaf, hebben we echt een geweldig cadeau aan kunnen bieden en heeft iedereen die mee heeft gedaan er ook een leuke herinnering aan overgehouden. Ik weet waar we moeten zijn als we nog een keer mooie pins willen :D

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

14/10/2022

Mayra

10

eerste opdracht super bevallen

Wij (CAPZFORBLACKZ.COM) hebben een opdracht geplaatst voor een 250-tal pins die onze streetware moeten gaan versieren. op onze streetware. Naast een super mooi eindresultaat (een fijne prijs/kwaliteitverhouding) zijn we zeer te spreken over het meedenken en de servicegerichtheid van PinsPassion. Dank aan iedereen.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

13/10/2022

paul pelzers

Bedrijfsnaam: pra você moda e fashion

10

Geweldige service én kwaliteit!!

Na een korte zoektocht naar mooie gepersonaliseerde reverspelden bij dit bedrijf uitgekomen. Ondanks de korte tijdspanne is het ze gelukt om een mooi product af te leveren, erg blij mee!! Ook in het contact erg behulpzaam en zoekend naar oplossingen, ik kan ze dan ook van harte aanbevelen aan u!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Speldjes

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

13/10/2022

Pascal Koolhof

Pin's Passion
Mettaweg 20 
7339 ES Apeldoorn-Ugchelen


Contactgegevens

 0555400600

 06 - 51 70 84 99

 info@pinspassion.nl


Privacyverklaring

KVK

08025593

Openingstijden

Maandag - Vrijdag 08:00 - 17:00

Zaterdag - Zondag Gesloten

Online 24 uur per dag bereikbaar