Pin's-Passion-KFC-Customerservice-Pins

KFC

Lees wat klanten vertellen over Pin's Passion in Apeldoorn-Ugchelen

9.5

659 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.5
10

Snel en goed geholpen

Ik ben zeer tevreden met de service en het resultaat! Zeer vriendelijk en vakbekwaam.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

14/06/2024

Lucie

Bedrijfsnaam: Van der Valk

10

Fantastische samenwerking en prachtig resultaat

Het was weer een feestje om het aandenken van de Stofwisseltour samen met jullie te mogen ontwikkelen. Tot snel!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

13/06/2024

Anne Claire

Bedrijfsnaam: Elefunds

9

The Passion for pins comes across in the communication, advice and final product

Always parid respones, clear and helpfull advice plus when needed flexible production and delivery time.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

10/06/2024

Jerry

Bedrijfsnaam: BSN

10

Geweldige service en top kwaliteit pins

Voor het 20 jarig jubileum van het Dragersgilde Heilige Petrus hebben wij pins laten maken van ons gilde wapen. De geadviseerde kleuren komen perfect overeen met het origineel. De details op de pin zijn echt ongelofelijk klein maar toch goed te zien. Vanuit Pins Passion is de communicatie heel duidelijk en zeer snel wordt er op vragen gereageerd om zo tot het beste ontwerp te komen. Fantastisch, als we pins nodig hebben dan weet ik zeker waar je moet zijn!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

09/06/2024

Teun

Bedrijfsnaam: Dragersgilde Heilige Petrus

10

makkelijk soepel snel en mooi!

Wat een fijn en makkelijk contact en dan krijg je ook nog eens een prachtige verpakking :-) Helemaal top!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

06/06/2024

Mirjam

10

super mooie pins

Duidelijk gesprek op locatie over de mogelijkheden. Snelle communicatie en uiteindelijke product is geheel naar wens.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

06/06/2024

Andrea

Bedrijfsnaam: WijApeldoorn

10

Precies zoals gehoopt

Om onze studio te vertegenwoordigen op evenementen wilden we graag een mooie pin laten maken. Dat is uitstekend gelukt dankzij de hulp van Gustaaf en Pin´s Passion! We zijn erg tevreden met de kwaliteit van de pins en de hulp bij het uitzoeken van de details. Mooi op tijd geleverd ook. Bedankt!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

03/06/2024

Yngwie

Bedrijfsnaam: Moldybyrd Studio

10

Fantastisch ontwerp, prettig contact en pro-actief meedenken

Mijn ervaring met Pins passion is echt top! Voor ons is dit het 2e project waarbij we Pins Passion vragen. Voor het huidige project hebben wij een pin laten ontwerpen en maken. De communicatie was heel prettig. We hebben een kladje aangeleverd van wat wij in gedachten hadden en dat werd binnen een dag omgezet naar een prachtig ontwerp waarmee we direct al verrast zijn. Vervolgens heeft Pins passion meegedacht: of we interesse hadden in een mooi gelamineerd kaartje waar de pin op geleverd zou worden. We zijn daarin meegegaan en hebben gisteren het eindresultaat bij ons ontvangen: zowel de pin als het kaartje zijn echt prachtig. Alles netjes verpakt, snelle levering, fijne en betrouwbare communicatie. Communicatie is efficiënt, korte telefoontjes met gerichte vragen - en ze gaan er weer mee verder. Wij zijn echt helemaal enthousiast!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

31/05/2024

Jon

Bedrijfsnaam: NS

10

Goede service!

Door omstandigheden was ik laat met bestellen, maar dachten actief mee en alles ruim op tijd in huis. Complimenten.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

27/05/2024

Hans

Bedrijfsnaam: Lions

9

Fijn bedrijf komen keurig de afspraken na zeer aan te bevelen

Fijn bedrijf, mooi ontwerp, denken mee, netjes afgeleverd. kortom zeer aan te bevelen

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

27/05/2024

Yvonne

9

Correcte aanpak.

Snelle levering, mooie afwerking.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

21/05/2024

Guy

Bedrijfsnaam: ECO3

10

Top service!

Top service!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

19/05/2024

Renske

6

Mooie speldjes!

Prettige partij om mee samen te werken. Achteraf had ik er te weinig bij stil gestaan dat de bevestiging op kleding wellicht beter met een ander bevestigingssysteem had gemoeten, ivm beschadigen kleding. Bijv. met magneetjes ofzo. Omdat ik alleen digitaal had gezien hoe het zou worden en geen sample heb gehad, heb ik met daar op verkeken. Speldje verder was erg mooi uitgevoerd.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

12/05/2024

Veronique

Bedrijfsnaam: Topsport

10

Klasse !

Van het eerste telefonisch contact tot aan de levering was het een zeer fijne samenwerking. Met goed en professioneel advies hebben we een mooi en prachtig eindresultaat mogen ontvangen. We zullen met passie de Pins uitdelen aan onze relaties.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

02/05/2024

Carola Beers

Bedrijfsnaam: Nederlandse Unesco Commissie

10

Super goed advies en perfecte levering!

Eerst een oriënterend gesprek gehad en na een week of wat teruggebeld. Ik wist wat het bestandstype moest zijn en dat heb ik doorgestuurd. Samen met Richelle, van Pins Passion naar de mogelijkheden gekeken en met haar ervaring tot de keuze gekomen. Na minder dan 5 weken werd ik gebeld. Dat de pins klaar waren. Een dag later keurig met een handgeschreven en bovendien persoonlijk bericht, de pins ontvangen. Super mooi, heel blij mee! Pins Passion begrijpt de wereld van de pins.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

01/05/2024

Gielje