Pin's-Passion-KFC-Customerservice-Pins

KFC

Lees wat klanten vertellen over Pin's Passion in Apeldoorn-Ugchelen

9.5

479 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.5
10

Je wordt erg goed geholpen

Ik heb dit voor het bedrijf besteld waar ik stage loop. Hiervoor wil ik natuurlijk dat alles goed gaat als stagiaire door de goede hulp van de werknemers Gustaaf en Richelle die ik altijd kon bereiken als ik vragen had is dit product super mooi geworden en precies zoals ik had gehoopt.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

Vandaag

Marit

10

de Pins zien er mooi uit.

jammer dat de doosjes er niet standaard bij zitten,

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

19/05/2022

susan bron-rood

Bedrijfsnaam: Mevr.

10

Super fijne, vriendelijke en duidelijke service

Super fijne, vriendelijke en duidelijke service

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

18/05/2022

Simone

Bedrijfsnaam: HashiCorp

10

Behulpzaam en mooi eindresultaat

Nadat ik het formulier op de website ingevuld had werd er telefonisch contact met mij opgenomen en erg vriendelijk geholpen. Ook werd er snel op de mails gereageerd. En het eindresultaat is prachtig. Ik beveel Pins passion zeker aan.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

17/05/2022

Hannah

Bedrijfsnaam: Studievereniging Spectrum

10

Super service

Super enthousiaste mensen en top service. Echt een aanrader.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

15/05/2022

Lies

Bedrijfsnaam: LW Design

10

Helemaal top

Super service. En snelle levering. Daarnaast wordt je goed geïnformeerd over de voortgang etc.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

11/05/2022

Paul

8

Het advies was goed

Het advies en de pins zijn goed, het ging alleen mis met het leveren. Maar uiteindelijk is het goed gekomen.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

04/05/2022

Mario

10

Super service

Uiteindelijke resultaat een supermooi product.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

02/05/2022

Vidal

10

prima service, fantastische uitvoering, tydige levering

idem

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

29/04/2022

speckens

Bedrijfsnaam: Ydo Galery

10

Alles geheel naar wens!

Vriendelijke en duidelijke communicatie. Er zijn veel opties betreft de pins en er wordt met je meegedacht over wat passend is. De pins zelf zijn er fantastisch uitgekomen. Perfect!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

28/04/2022

Pieter

Bedrijfsnaam: Twee Brouwers

9

Zeer goed

xxx

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

25/04/2022

Eva

10

Super pins en goede service

Op correcte manier geholpen snelle antwoorden op mijn vragen en hele mooie pins gekregen. Snelle levering

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

07/04/2022

Paul

9

Snelle levering, vakkundig en prettig contact!

Voor onze voetbalvereniging speldjes via Pins Passion besteld. Vakkundig advies, prettig contact en een geweldig mooi product!

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Maatwerk opdracht

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

02/04/2022

JW van Essen

Bedrijfsnaam: v.v. WHC

10

Super!111

Perfecte service en super mooie pins. De hulp bij het bestellen was perfect.

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

28/03/2022

John

10

Mooie speldjes en goede service

Zeer aardige medewerkers, alles naar verwachting uitgevoerd

Aanbevelen?

Ja

Ervaring met:

Pins

Kwaliteit Pins

Persoonlijk advies

Ontwerp & Design

Levering

Eindresultaat pins

28/03/2022

Mark Hünneman

Bedrijfsnaam: YGGC

Pin's Passion
Mettaweg 20 
7339 ES Apeldoorn-Ugchelen


Contactgegevens

 0555400600

 06 - 51 70 84 99

 info@pinspassion.nl


Privacyverklaring

KVK

08025593

Openingstijden

Maandag - Vrijdag 08:00 - 17:00

Zaterdag - Zondag Gesloten

Online 24 uur per dag bereikbaar